معرفی 250 سایت غیرمجاز به وزارت ارتباطات
وزیر ارشاد در واکنش به ضرب الاجل تعیین شده از سوی معاون اول قوه قضائیه در خصوص فیلتر شدن شبکههای اجتماعی مانند وایبر و واتس آپ و تانگو، در حالی که لبخند بر لب داشت، به ذکر این جمله اکتفا کرد که: برای ما که مهلت تعیین نکردهاند برای وزارت ارتباطات تعیین کردهاند.
جنتی در پاسخ به سوال دیگری که واکنش او را به اعتراضهایی که به فیلترینگ سایتهای خبری غیرمجاز جویا شد، گفت: از نظر قانون مطبوعات که مجلس شورای اسلامی آن را تصویب کرده، همه مطبوعات و نشریات مکتوب و رسانههای خبری دیجیتال، مشمول این قانون هستند یعنی به همان نحو که هر کسی که میخواهد نشریهای را منتشر کند، باید از هیئت نظارت بر مطبوعات مجوز بگیرد، سایت خبری دیجیتال و یک خبرگزاری هم باید بیاید مجوز بگیرد. ما آبان ماه سال گذشته به کرّات اعلام کردیم که سایتهای خبری که مجوز ندارند، باید بیایند مجوز بگیرند. یک بار در دیماه ضربالاجل تعیین کردیم و بعد این را تا بهمن و اسفند تمدید کردیم و امسال هم تا ماه خرداد این را تمدید کردیم و گفتیم که بعد از آن هم اگر کسی مجوز نداشت، مثل روزنامه یا نشریهای که فاقد مجوز است، با آن برخورد میشود.
وی ادامه داد: در مورد یک سایت خبری هم بعد از سه بار ضرب الاجل تعیین کردن و مهلت دادن، نیامدند مجوز بگیرند، طبیعتاً باید فیلتر شوند و لذا ما لیست کل سایتهایی را که تا به حال مجوز گرفتهاند، دادهایم به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و گفتهایم که سایر سایتهای خبری که فاقد مجوز هستند، باید جلویشان گرفته شود و فیلتر شوند. این برای این است که آنها بیایند مجوز بگیرند و اتفاقاً ما به راحتی داریم مجوز میدهیم و در همین جلسه هفته گذشته هیئت نظارت بر مطبوعات، شاید بیش از 40، 50 مورد از کسانی که درخواست مجوز برای سایتهای خبریشان را داشتند، به راحتی در هیئت نظارت تصویب کردیم. به هر حال باید اینها شناسنامه داشته باشند و همه بدانند مدیرمسئولشان کیست و مواردی که منتشر میشود در آنها، چگونه است؟
وزیر ارشاد تعداد سایتهای خبری فاقد مجوز را که فهرست آنها برای تعیین تکلیف نهایی به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارائه شده است، حدود 250 مورد ذکر کرد.
- ۹۳/۰۶/۳۰