ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

ممنوعیت خرید مشابه خارجی تجهیز ات مخابراتی

| يكشنبه, ۱ بهمن ۱۳۸۵، ۰۳:۴۶ ب.ظ | ۰ نظر

عضو هیات مدیره شرکت مخابرات ایران، گفت: از این پس، خرید هر گونه تجهیزات سوئیچ تلفن ثابت تا ظرفیت 20 هزار شماره (20K) از خارج از کشور ممنوع است.

به گزارش خبرنگار ایلنا, محمد کرم‌‏پور، صبح امروز در نشست مطبوعاتی بررسی عملکرد شورای راهبری و پیاده‌‏سازی سیاست‌‏های حمایت از تولیدکنندگان داخلی فناوری اطلاعات و ارتباطات، با بیان این مطلب، اظهارداشت: تولیدکنندگان داخلی صنعت مخابرات پاسخگوی برآوردن نیاز کشور در بخش تلفن ثابت هستند.

وی, با تاکید بر این که تا پایان سال 86 نزدیک به 5 میلیون شماره ثابت خرید خواهیم داشت، یادآور شد: اجرای این بخشنامه حدود 100میلیون دلار صرفه جویی ارزی در بخش تلفن ثابت خواهد داشت.

عضو هیات مدیره شرکت مخابرات ایران، با اشاره به ممنوعیت خرید لیست مرحله دوم تجهیزات مخابراتی تولید داخل از خارج کشور گفت: اجرای این بخشنامه در حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان است.

دکتر کرم پور، با بیان این که در این بخشنامه ممنوعیت خرید تجهیزات نظیر آنتن‌‏های BTS باند 900, انواع دکل, انواع کانکس و اتاقک‌‏های تجهیزات موبایل و مراکز SMSC تاکید شده است، خاطرنشان کرد: تاکنون 7 میلیون از 25 میلیون سوئیچ تلفن ثابت در کشور تولید داخل بوده است که با بومی کردن تولیدات داخل و توسعه منافع ملی در صددهستیم سوئیچ با ظرفیت 20 هزار شماره را در داخل تولید کنیم.

عضو هیات مدیره شرکت مخابرات ایران، با یادآوری آن که تاکنون تنها 3/1 از تجهیزات تلفن ثابت در داخل کشور تولید شده است،

اظهارداشت: دولت جدید به حمایت از موضوع فناوری داخلی نگاه ویژه‌‏ای دارد و اقداماتی را در قالب آیین نامه و قانون در این جهت به کار گرفته است.

مسئول شورای راهبردی و پیاده‌‏سازی سیاست‌‏های حمایت از تولیدکنندگان داخلی ICT، با بیان این که این شورا بر پایه سیاست‌‏های کلان دولت شکل گرفته است، یادآور شد: لیست دوم ممنوعیت خرید تجهیزات مخابراتی از خارج به همه شرکت‌‏های مخابراتی استانی ابلاغ شده است و از این پس هیچ کس حق خرید مشابه این محصولات را از خارج ندارد.

وی، با بیان این که سطح فناوری تجهیزات این لیست بسیار بالا است, گفت: در صدد هستیم تا لیست سومی را طی ماه‌‏های آینده در خصوص تجهیزات رادیویی و انتقال ارائه دهیم تا بازار تولیدکننده‌‏های داخلی روز به روز وسیع‌‏تر شود.

کرم‌‏پور، با بیان این که با برگزاری مناقصه بین شرکت‌‏ها و تولیدکنندگان داخلی, این تجهیزات را برای شرکت‌‏های مخابراتی از داخل تهیه می‌‏کنیم, تصریح کرد: استانداردهای تجهیزات مخابراتی استانداردهای مشخص است که تولیدکنندگان داخلی موظف به رعالت همه آنها هستند.

وی، افزود: این بخشنامه از سوی سازمان تنظیم مقررات به همه اپراتورهای ICT ابلاغ خواهد شد و آنها ملزم به رعایت آن خواهند بود.

کرم‌‏پور، با بیان این که در همه زمینه‌‏ها تجهیزات مرقوم شده در لیست ممنوعیت خرید خارجی حداقل سه تولیدکننده داخلی در کشور وجود دارد، نهادینه سازی, حمایت از منافع ملی و تولید واقعی را از جمله اصول حمایتی شورای راهبردی و پیاده‌‏سازی تولیدکنندگان داخلی ICT عنوان کرد.

گفتنی است؛ پیش از این شورای راهبردی و پیاده‌‏سازی سیاست‌‏های حمایت از تولیدکنندگان داخلی در شهریور ماه 85 خرید مشابه تجهیزات اولیه شامل تجهیزات غیر فعال, تلفن همگانی, تغذیه و نیرو از خارج کشور را ممنوع اعلام کرده بود و در لیست دوم که امروز از سوی این شورا ارائه شد تجهیزات سوئیچ, دکل, آنتن‌‏های BTS باند 900, انواع کانکس و اتاقک‌‏های تجهیزا ت موبایل و مراکز SMSC نیز جزء تجهیزات مخابراتی تولید داخل عنوان شد که خرید مشابه خارجی آن ممنوع است.

  • ۸۵/۱۱/۰۱

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">