نامه غیر قابل انتشار در خصوص ایرانسل
امکان تحریم اینترنتی هیچ کشوری به لحاظ فنی وجود ندارد و اصولا در حوزه ارتباطات تحریم امکان پذیر نیست؛ اگر به فرض محال چنین چیزی هم رخ دهد، به تعداد بسیار زیادی راه حل وجود دارد که میتوان تحریم را ناکار کرد.
به گزارش (ایسنا)، محمد کرمپور - عضو مجمع و هیات مدیره شرکت مخابرات ایران - با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درخصوص کافی بودن وضعیت پهنای باند اینترنت در ایران گفت: اصطلاحی با عنوان « پهنای باند کافی» تعریف شده نیست، بنابراین همیشه باید وضع مطلوب را تعریف کنیم و بر اساس آن وضعیت موجود را بسنجیم.
کرمپور با بیان این که پهنای باند شبکهی رسمی کشور هماکنون حدود 13 گیگابایت بر ثانیه است، گفت: در حال حاضر عمده پهنای باند کشور صرف دریافت محتوا میشود یعنی به نوعی مصرفکنندهی تولیدات محتوایی دیگران هستیم در حالی که اگر بتوانیم در حوزه اینترنت تولید محتوا را در شبکه افزایش دهیم، هر اندازه پهنای باند را افزایش بدهیم، باز هم کم است.
او گفت: به دلیل این که در شبکه متن و محتوا برای زبان فارسی تولید نمیشود، این زبان از جایگاه خوبی در شبکه جهانی اینترنت نسبت به دیگر زبانها برخوردار نیست.
عضو هیات مدیره شرکت مخابرات ایران گفت: شهر و حوزه علمیهی قم بیشترین حجم محتوای تولیدی را از ایران روی شبکه اینترنت قرار میدهد.
به گزارش ایسنا، محمد کرمپور در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص واگذاری بدون ضابطه سیمکارتهای ایرانسل و افزایش ضریب ناامنی اجتماعی از این طریق گفت: علت این موضوع را به زودی طی نامهای به مسوولان دستاندرکار گزارش میدهیم اما نمیتوانیم موضوع در اختیار خبرنگاران قرار دهیم.
وی تصریح کرد: اپراتور دوم از مخابرات پروانه نگرفته بلکه همراه اول و اپراتور دوم از سازمان تنظیم و مقررات رادیویی به عنوان رگولاتور پروانه گرفتهاند و در این پروانه چگونگی واگذاری سیمکارت هم مشخص شده است.
به گزارش ایسنا، وی از ارسال 18 میلیارد پیامک همراه اول در سال گذشته خبر داد و گفت: درآمد پیامک در مقابل سرمایهگذاریها و هزینه های شرکت مخابرات ناقابل نیست؛ هر پیامک با حروف لاتین هماکنون 222 ریال و با حروف فارسی 89 ریال محاسبه میشود.
او گفت: شرکت مخابرات سالانه به 53 هزار روستا یارانه ارتباطی پرداخت میکند که دولت حتی یک ریال بابت این یارانه پرداخت نمیکند بنابراین حجم بالای توفیقات شرکت مخابرات و ارتباطات کشور ناشی از همین دریافتهاست.
عضو مجمع عمومی سهام شرکت مخابرات تصریح کرد: با خصوصیسازی مخابرات به دنبال حذف یارانهها نیستیم و با ارسال گزارشهایی از سازمان تنظیم و مقررات رادیویی میخواهیم که دولت هزینه ارتباطات را بپردازد.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص مخالفت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با واگذاری سهام شرکت مخابرات گفت: ما هم این موضوع را روی برخی از سایتها دیدیم که بلافاصله تکذیب شد.
او درخصوص حمایت از صنایع داخلی بخش الکترونیکی و مخابرات گفت: ما مرجعی برای حمایت از دیگران نیستیم اما به عنوان مصرف کننده بزرگ محصولات مخابراتی و الکترونیکی سعی کردیم با رفتارمان از تولید داخلی خریداری و حمایت کنیم؛ اپراتورها هم موظف هستند کالای مورد نیاز را از داخل تأمین کنند.
- ۸۷/۰۶/۱۱