نتیجه یک نظرسنجی درباره سرعت اینترنت ایران
به نظر میرسد یکی از اصلیترین برنامههای وزارت ارتباطات دولت یازدهم، هنوز نتوانسته رضایت کاربران را جلب کند.
به گزارش عصر ارتباط سرعت اینترنت در ایران، همیشه موضوع بحثها و گفتوگوهای فراوان بوده، و احتمالا باز هم خواهد بود، چرا که همواره توقع معقول کاربران این بوده که سرعت اینترنت دست کم به میزان برخی کشورهای همسایه افزایش یابد و از وضعیت فعلی که گاه "زیر خط فقر" است رها شود!
اما با استقرار دولت دکتر حسن روحانی و شروع کار مسوولان در وزارت ارتباطات، انتظارات برای حل این معضل همیشگی، به یکباره بالا گرفت، به ویژه که خود محمود واعظی وزیر ارتباطات نیز در این زمینه وعدههای فراوان داد و اساسا سخنان چندماهه ابتدایی وزارت وی نیز بیشتر روی افزایش پهنای باند متمرکز بود.
اما اکنون و پس از گذشت چند ماه، وضعیت اینترنت چگونه است؟
قضاوت در این زمینه چندان ساده نیست، چون به همان میزان که وعدههای مسوولان نشاندهنده رشد فزاینده است، گلایههای مداوم و انتقادات کاربران نیز حاکی از به نتیجه نرسیدن این پروژه است، که این مساله البته نشان از افزایش نیازها و مطالبات کاربران نیز دارد.
شاید یکی از بهترین راههای یافتن پاسخ، یک بررسی میدانی و انجام نظرسنجی است.
سایت ایتنا در تازهترین نظرخواهی خود از کاربران خواسته در این زمینه اظهارنظر کنند. سؤال مشخص این نظرسنجی چنین بود: «دکتر روحانی گفته بود: "سرعت پایین اینترنت، در شان مردم ایران نیست." بنظر شما اکنون این مشکل حل شده است؟»
کاربران یکی از این موارد را باید انتخاب میکردند:
- بله سرعت اکنون قابل قبول است.
- تا حدودی بهتر شده است.
- تفاوت خاصی نکرده است.
- ابدا حل نشده بلکه بدتر شده است.
- نظری ندارم.
نتیجه این نظرسنجی اما کم و بیش غیرمنتظره است: کاربران معتقدند: اوضاع بدتر شده است!
همانطور که تصویر نشان میدهد، در توزیع آراء از میان حدود دوهزار شرکت کننده (تا زمان تهیه این گزارش) بیش از چهل و سه درصد کاربران بر این نظر بودهاند که : وضعیت سرعت اینترنت بدتر شده است!
- ۹۳/۱۱/۱۴