ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

نکاتی درباره فرهنگ استفاده از موبایل

| چهارشنبه, ۶ آذر ۱۳۹۲، ۰۴:۲۲ ب.ظ | ۱ نظر

تلفن همراه بدون شک یکی ابزارهای زندگی امروزه است، اما متاسفانه اکثر مردم فرهنگ درست از این وسیله به ویژه در اماکن عمومی را رعایت نمی کنند.

امروزه انسان غربی در فضای سرد و بی احساس دنیای مدرن برای رهایی از احساس تنهایی و غربت به حیواناتی چون سگ و گربه روی آورد، اما آیا تلفن همراه علیرغم استفاده های مفید برای برخی انسانها، نقش همان سگ و گربه را بازی نمی کند تا فضای تنهایی و اوقات خالی آنها را پر کند.

اینکه هر چیزی در جایگاه خاص خود نباشد و ارزش و اعتبار اشیا و اشخاص کاذب و اعتباری باشد، نه بر اساس معیارهای واقعی و حقیقی،از رهآوردهای تمدن قرن بیستم است. اما به هر حال آنچه شد و جلوگیری از حصول امر حاصل بی معناست.الا اینکه به همراه ورود تکنولوژی جدید،فرهنگ صحیح استفاده ازآن نیز وارد شود.

به گزارش مهر، در کمتر از 20 سال تلفن همراه از وسیله ای کمیاب و گران به یک دستگاه مورد استفاده ی پیر و جوان تبدیل شده و در برخی کشورها تعداد آن از تلفن ثابت هم بیشتر است، اما به علت رشد سریع و تصاعدی آن فرهنگ استفاده از این دستگاه به حرکت سریع آن در راستای تکنولوژی نرسیده و نحوه ی استفاده از این ضرورت قرن اخیر نشان می دهد که رشد فرهنگی آن با تاخیر صورت گرفته است. قصد داریم در این بحث به برخی از آداب تلفن همراه و شیوه استفاده ی صحیح آن بپردازیم.

- فعال نمودن حالت سکوت در اماکن عمومی؛ تلفن همراه خود را همیشه در اماکن عمومی نظیر کتابخانه ها، مساجد، محل کار، بیمارستانها، رستوران ها، میهمانی ها، تاکسی، آسانسور، کلاس درس و موزه ها خاموش کرده و یا حداقل بر روی منشی تلفنی و یا حالت ویبره قرار دهیم.

-رعایت ادب در اماکن مقدس؛ مکالمه با تلفن همره و به صدا درآمدن زنگ آن در مساجد و اماکن مذهبی شده از بدترین مصادیق مردم آزاری،و نیز اسائه ی ادب به اماکن مقدس می باشد. متاسفانه برخی در چنین فضاهای روحانی به جای اشتغال به حقیقت امر و تحصیل روح عبادت، مشغول ظواهر و زیبایی های بنا شده و با غفلت از صاحب اصلی بنا، به فیلم برداری و عکاسی از ضریح و آیینه کاری ها می پردازند.

-استفاده از آهنگ مناسب جهت زنگ تلفن همراه؛ بی تردید زنگ یا تلفن همراه در کارکرد اصلی خود هشدار دهنده ای است که فرد را برای پاسخ گویی به تماس آماده می کند این در حالی است که از دید اجتماعی، زنگ ها و آهنگ ها فراتر از ریتم ساده و موسیقی یا بی خود گویای تیپ، شخصیت، تمایلات و علایق و حالات روحی افراد هم هستند.

از سوی دیگر امروزه تنوع آهنگ ها و امکان انتخاب آزاد مشترکان برای گزینش زنگ تلفن همراه موجب شده تا عده ای سطوح شخصیتی و اجتماعی افراد را به قضاوت نشسته و نوع زنگ و ریتم آهنگ های انتخابی تلفن همراه را نشان دهنده ی موقعیت و جایگاه اجتماعی افراد بدانند.

طبق بررسی های به عمل آمده، مجموعه ی موسیقی و زنگ های تلفن همراه می تواند رابطه ی فرد با گروه های اجتماعی و تعلقات او را نشان دهد؛ هر چند معیاری کامل برای قضاوت درباره شخصیت و جایگاه اجتماعی افراد نمی باشد. اما از این موضوع هم غافل نشویم که جوانان همان گونه که موسیقی های تند را برای زنگ تلفن همراه خود انتخاب می کنند،در ایام سوگواری و ماههای محرم و رمضان آن را تبدیل به نوحه،مداحی و ادعیه های مذهبی کرده و یا حداقل به حالت سکوت می گذراند. این موضوع نشان می دهد جوانان با یک قدم هوشمندانه،و نه اتفاقی با توجه به اهمیت اعتقادات مذهبی و ملی در جامعه ابزارارتباطی خود را به خوبی مدیریت می کنند.

در هنگام ملاقات با دوستان و آشنایان،و هم نشینی و هم صحبتی با آنها،استفاده از تلفن همراه آن هم به مدت طولانی و یا بازی با گوشی نوعی بی توجهی به مخاطب، اهانت و بی احترامی به او حساب می آید. بنابراین، اولا، برای پاسخگویی به گوشی از او اجازه بگیرید. ثانیا، مکالمه را کوتاه نموده و از مخاطب پشت خط با احترام خداحافظی نمایید. ثالثا، پس از اتمام مکالمه،از میهمان معذرت خواهی کنید.

-دوری از مکالمه در هنگام رانندگی،امری ضروری می باشد؛ این کار علاوه بر خطرات جانی، نوعی قانون شکنی و بی اعتنایی به قانون نیز به حساب می آید در بسیاری از کشورها،از جمله ایران استفاده از تلفن همراه حین رانندگی ممنوع می باشد.

-دوری از جلب توجه به هنگام صحبت نمودن؛ تا حد ممکن در هنگام صحبت کردن با تلفن همراه،از جلب توجه دیگران خودداری کنید.تلفن همراه صرفا به منظور ارتباط موثرتر ساخته شده است.

  • ۹۲/۰۹/۰۶

نظرات  (۱)

خوب

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">