نگرانی از وضعیت بودجه IT
اعضای هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانهای استان اصفهان درمیزگرد خبری نمایشگاه اتوکام اصفهان نسبت به وضعیت بودجه فناوری اطلاعات وارتباطات سال ۸۶کشور اظهار نگرانی کردند.
به گزارش ایرنا در میزگرد خبری"بررسی عملکرد نظام صنفی رایانهای " که در حاشیه نمایشگاه اتوکام اصفهان برگزار شد، رییس هیات مدیره نظام صنفی رایانهای اصفهان نسبتبهتخصیص نیافتن بودجه مناسب برای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در بودجه سال ۸۶انتقاد کرد.
" عباس ارباب شیرانی " در این میزگرد گفت: یکیاز بخشهای اساسی چشمانداز ۲۰ساله کشور، حوزه ICTاست امابودجههای سال ۸۵و ۸۶کشور در تناقض با این چشمانداز تنظیم شده است.
وی با تاکیدبراینکه حرکت به سمت فناوری اطلاعات متوقف ناشدنی است، اظهار داشت: اگر وضعیت بودجه و سرمایهگذاریهای این حوزه به همین منوال پیش رود قدرت رقابت میان شرکتهای خصوصی کاهش مییابد.
به گفتهوی باتوجهبهاهمیت موضوع دولت الکترونیک و ارایه خدمات الکترونیکی به مردم باید در تمام پروژههای دولتی بخش خاصی به ITاختصاص یابد.
ارباب شیرانی ، جذب برون سپاری و سرمایهگذاری خارجی را یکی از راهکارهای رفع مشکلات بخش خصوصی فعال در زمینه ICTدانست و گفت: این امرمیتواند علاوه بر ارتقا دانش بخش خصوصی به مشارکت بیشتر در فعالیتهای بینالمللی و داخلی منجر شود.
عضودیگرهیات مدیره نظام صنفی رایانهای اصفهان نیز بیان داشت:اگر سرمایه- گذاری صحیحی در حوزه ICTصورت نگیرد و بهاین فناوری به عنوان هزینه و نه ابزار نگاه شود، همین امکانات موجود بزودی کاهش خواهد یافت.
" سعادت پاشا " افزود: اگر بخش خصوصی تقویت نشود و نتوانیم پروژه تعریف کنیم،شایدمجبورشویم در سالهای آتی دلار بدهیم و حتی پروژههای کوچک و متوسط را نیز به شرکتهای خارجی واگذار کنیم.
وی با اشاره به اینکه تزریقنشدن بودجههای مورد نیاز، توان مالی و تخصصی شرکتهای خصوصی را کاهش میدهد، گفت: در این صورت بسیاری از شرکتها و نیروی انسانی متخصص توان خود را به خارج کشور انتقال میدهند.
یکی دیگراز اعضای هیات مدیره نظام صنفی رایانهای اصفهان با اشاره به شعار اشتغالزایی درکشورگفت:حداقل سرمایهگذاری برای ایجاد یک فرصت شغلی در صنعت ۲۰۰میلیون ریال ودرکشاورزی ۸۰تا ۱۰۰میلیون ریال است در حالیکه این رقم برای حوزه فناوری اطلاعات ۵۰میلیون ریال میباشد.
" محمد اطرج " افزود: سرمایهگذاری در صنعت ITمنجر به اشتغالزایی میشود اما بودجه ۸۶با این موضوع در تناقض است.
عضو دیگرهیات مدیرهنظامصنفی اصفهان، ارایه حمایتهای دولتی به شکل تسهیلات مالی و وام را ناکارآمد دانست و گفت: دادن وامهای مختلف مانند وام وجوه اداره شده، تحقیقاتی یا زودبازده دردی از اینبخش را دوا نمیکند.
" رسول گلستانپرور"ادامه داد: وقتی محصولات و دستاوردهای شرکتهای خصوصی خریداری نمیشودوتقاضایی برای آن وجود ندارد، دادن این وامها هیچ فایدهای ندارد.
به گفته وی در زمان حاضر مهمترین موضوع در حوزه فناوری اطلاعات ، رونق بازار و ایجاد بستر مناسب برای خرید محصولات است.
دوازدهمین نمایشگاه کامپیوتر و اتوماسیون اداری اصفهان به مدت پنج روز در محل دایمی نمایشگاههای بینالمللی اصفهان برگزار میشود.
- ۸۵/۱۱/۲۴