ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

نگرانی ژاپن از وابستگی در حوزه امنیت سایبری

| چهارشنبه, ۱۵ تیر ۱۴۰۱، ۰۴:۱۹ ب.ظ | ۰ نظر

شرکت‌های خارجی بیش از 50 درصد بازار امنیت سایبری ژاپن را در اختیار دارند.
به گزارش سایبربان؛ گزارش دولت ژاپن که روز سه‌شنبه منتشر شد، هشداری را در مورد وابستگی این کشور به نهادهای خارجی در حوزه امنیت سایبری به صدا درآورد.

گزارش 2022 وزارت امور داخلی و ارتباطات ژاپن که در حوزه اطلاعات و ارتباطات منتشر شده اشاره می‌کند که شرکت‌های خارجی درمجموع بیش از 50 درصد بازار محصولات و خدمات امنیت سایبری ژاپن را در اختیار دارند.

در این گزارش بر لزوم ایجاد طرحی برای تسریع در شکوفایی استعدادهای داخلی تأکید شده و نگرانی‌هایی در مورد وابستگی بیش‌ازحد به شرکت‌های خارجی مطرح شده است.

کارشناسان ژاپنی معتقدند با توجه به نقش فزاینده‌ فناوری اطلاعات و ارتباطات در جامعه و فعالیت‌های اقتصادی این کشور، اقدامات امنیت سایبری مانند جلوگیری از دسترسی غیرمجاز، اهمیت بیشتری پیدا کرده است.

بااین‌حال، بسیاری از کسب‌وکارها در ژاپن برای خدمات خود به محصولات امنیت سایبری خارجی متکی هستند، موضوعی که به‌تنهایی در جمع‌آوری اطلاعات در مورد حملات سایبری چالش‌هایی را ایجاد می‌کند.

  • ۰۱/۰۴/۱۵

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">