ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

سرپرست اداره پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا نیروی انتظامی به والدین نسبت به سپردن تلفن همراه به کسبه اطراف مدرسه هشدار داد و گفت: این اقدام تهدیدات فراوانی برای فرزندان به همراه دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا ،سرگرد حمید کیانی با اشاره به مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش مبنی بر عدم ورود و استفاده دانش آموزان از تلفن همراه در هر شرایطی در مدارس ، افزود: برخی از والدین که اصرار بر استفاده فرزندان خود از این تکنولوژی دارند ، تلاش می کنند تا به هر نوعی این ممنوعیت را دور بزنند براین اساس گوشی همراه خود یا فرزندانشان را به کسبه اطراف مدرسه می سپارند.

کیانی با اشاره به اینکه خانواده ها باید در حفاظت از عکس ها و فیلم های خانوادگی خود مراقبت های لازم را داشته باشند، گفت: نانچه عکس یا فیلمی در تلفن همراه خود دارند هرگز آن را نزد فردی به امانت نگذارند، با انجام این کار توسط والدین امنیت کاربران به شدت تهدید می شود.

وی با بیان اینکه برخی خانواده ها با سپردن گوشی همراه به کسبه اطراف مدرسه این قانون را به قول خود دور می زنند، افزود: سپردن گوشی همراه تحت هیچ شرایطی به افراد غریبه درست نیست.

کیانی گفت: اطلاعات سیم کارت تلفن همراه به‏ راحتی قابل کپی برداری بوده و هر شخصی به‏ راحتی می‏ تواند از سیم کارت و همچنین اطلاعات ذخیره شده در آن ( شماره‏های ذخیره شده، پیغام‏ها، قرارها ) سوء استفاده کند.

به گفته وی برخی خانواده ها آن قدر که در مورد مزایا و چگونگی نگهداری تلفن همراه مانند شارژ به موقع باطری دقت می کنند تا خسارتی در حد هزینه یک باطری را متحمل نشوند، در خصوص اطلاعات شخصی که در تلفن همراه دارند دقت نمی کنند تا در دسترس افراد سودجو قرار نگیرد.

کیانی گفت: برخی دانش آموزان گوشی های هوشمند دارند و حافظه این گوشی ها که از عکس و فیلم شخصی پر شده است به امانت نزد کسبه اطراف مدرسه سپرده می شود.

وی افزود: با سپردن تلفن همراه به کسبه اطراف مدرسه، فرزندان خود را در معرض تهدیدات مختلف قرار می دهیم که هر کدام از این تهدیدات می تواند حتی آینده آنها را با مخاطرات همراه کند چرا که اگر فرد مورد نظر ما آدم مطمئنی نباشد اول از همه به سراغ کودک که در دسترس است، می رود.

کیانی این امر را بسیار خطرناک خواند و گفت: خانواده ها هیچ گاه نباید به فردی اعتماد کنند و تلفن همراهی که پر از عکس و فیلم شخصی است را به غریبه ها بسپارند.

وی با بیان اینکه احتمال سوء استفاده از اطلاعات تلفن همراه شما در این حالت بسیار افزایش می یابد، افزود: حتی برای شارژ کردن گوشی همراه خود از مکان هائی استفاده نکنید که شخصا در آن حضور ندارید.

سرپرست اداره پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا نیروی انتظامی گفت: در صورتی که نیاز است کودکان ما تلفن همراه با خود داشته باشند، بهتر است از گوشی های معمولی که دوربین، حافظه و حتی بلوتوث ندارند، استفاده شود.

وی ادامه داد: همچنین خاموش بودن گوشی و داشتن پین کد ضروری است و به جای سپردن گوشی به کسبه اطراف مدرسه بهتر است گوشی را به دفتر مدرسه تحویل دهیم.

این کارشناس همچنین از مدیران مدارس خواست تا در مواقع اضطراری کمدی برای این موارد تهیه کرده و در صورت نیاز گوشی دانش آموز را در کمد به امانت نگهدارند.

کیانی اظهار داشت : در کنار خطر به سرقت رفتن اطلاعات شخصی و خصوصی که در تلفن همراه است، افراد سودجو می توانند با گوشی شما برای دیگران مزاحمت یا موارد مجرمانه دیگر انجام دهند و در این صورت دارنده گوشی مسئول است به همین دلیل سپردن گوشی همراه به هیچ فرد و تحت هیچ شرایط درست نیست و تبعات آن با دارنده گوشی همراه است.

سرپرست اداره پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با اشاره به آدرس سایت و ایمیل پلیس فتا آن را دریچه ارتباطی با شهروندان عنوان کرد و گفت: شهروندان می توانند در صورت مواجه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش ثبت گزارش مردمی گزارش دهند.

  • ۹۳/۰۹/۲۹

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">