هشدار پلیس فتا به یک بانک
رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: ۹۸% صفحات جعلی مربوط به یک بانک خاص است که چنانچه بر اساس دستور قضایی در مهلت تعیین شده ضریب امنیتی خود را بالا نبرند نام این بانک را افشا خواهیم کرد./کلاهبرداران در فضای اینترنت قلاب خود را همواره پهن نگه می دارند تا افرادی که در استفاده از خدمات اینترنتی بی دقت عمل می کنند را به دام اندازند./ این پرونده سه متهم شناسایی و دونفرشان دستگیر شدند که نفر سوم خانم و تبعه خارجی بوده که پلیس فتا با همکاری پلیس بین الملل به دنبال دستگیری متهم مذکور است.
به گزارش بانکداری الکترونیک، رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: ۹۸% صفحات جعلی مربوط به یک بانک خاص است که چنانچه بر اساس دستور قضایی در مهلت تعیین شده ضریب امنیتی خود را بالا نبرند نام این بانک را افشا خواهیم کرد.
محمد مهدی کاکوان گفت:کلاهبرداران در فضای اینترنت قلاب خود را همواره پهن نگه می دارند تا افرادی که در استفاده از خدمات اینترنتی بی دقت عمل می کنند را به دام اندازند.
وی با بیان اینکه مردم کشور ما عادت دارند تا نام بانک را به فارسی در موتورهای جستجو سرچ کنند، گفت: این عمل باعث می شود تا در صفحه صفخات درگاه بانک مورد نظر جستجو کنند ردیف شود ام این به معنای این نیست که آنچه وی درصفحه می بیند واقعی باشد و کلاهبرداران از همین غفلت کوچک استفاده می کنند و با معرفی سایت جعلی بانک از حساب فرد سواستفاده می کنند.
رئیس پلیس فتای پایتخت که با شبکه یک سیما گفتگو می کرد گفت: در یک پرونده ای که اخیرا کشف شده است،علی رغم هشدارهاو پیامهای آموزشی مکرر پلیس فتا باز تعدادی از هموطنان دچار فیشینگ شدند. در این پرونده سه متهم شناسایی و دونفرشان دستگیر شدند که نفر سوم خانم و تبعه خارجی بوده که پلیس فتا با همکاری پلیس بین الملل به دنبال دستگیری متهم مذکور است.
کاکوان گفت: دو متهم دستگیر شده به برداشت غیر مجاز 230 میلیون تومان اعتراف کرده اند اما این تمام مبلغ نیست و احتمالا کسانی که مورد سو استفاده قرار گرفته اند بیش از این مقدار است.به گفته وی این مبالغ به حساب یکی از متهمان در داخل واریز می شد که وی مبالغ مذکور را به طلا، سکه و ارز تبدیل می کرده است.
وی با اشاره به اینکه بیشترین سو استفاده های سایبری برداشت از حساب بانکی است و بیشترین سو استفاده نیز از طریق فیشینگ است افزود:جدای از ضعف آگاهی مردم در کشور ما بانکها نیز باید در رعایت استاندارد های ایمنی دقت کنند. در حال حاضر 98 درصد صفحات جعلی (فیشینگ)مربوط به یک بانک خاص است
وی خاطر نشان کرد: پلیس فتا به بانک مذکور اعلام کرده است چنانچه در مهلت تعیین شده از سوی مقام قضایی ضریب امنیتی درگاه ایینترنتی بانک بالا نرود نام آن را افشا خواهیم کرد.
- ۹۳/۰۴/۲۳