همایش ایران IRAN 5G برگزار میشود
چالشهایی که در مسیر توسعه ارتباطات نسل پنجم و همینطور بحثهای مربوط به تنظیمگری آن وجود دارد، با حضور اپراتورها و رگولاتوری (سازمان تنظیم مقررات) مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
به گزارش ایرنا، همایش IRAN ۵G با نگاه راهبردی به شبکه نسل پنجم ارتباطات در کشور و استفاده از فرصتها و رفع چالشها، دوشنبه هفته جاری (۸ آبان) به میزبانی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار میشود.
«حسن یگانه» رییس پژوهشکده فناوری ارتباطات پژوهشگاه ICT و دبیر این همایش با اشاره به اهمیت برگزاری و هدف همایش ایران ۵G خاطرنشانکرد: پس از بحث و بررسیهایی که بین پژوهشگاه و وزارت ارتباطات انجام شده، مقرر شد تا یک همایش ملی با حضور اپراتورها و مدیران ارشد حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شود. البته تمرکز این همایش از نگاه راهبردی و تجاری سازی به نسل پنجم ارتباطی است.
رییس پژوهشکده فناوری ارتباطات ICT در بیان اهمیت برگزاری این همایش و جایگاه ایران در شبکه ارتباطی نسل پنجم، گفت: اهمیت این همایش از این جهت است که همه ما در جریان رشد و توسعه شبکههای ارتباطی به ویژه نسل پنجم در دنیا هستیم، نسل پنجم هم اکنون بیش از یک میلیارد مشترک در سراسر دنیا دارد و این تعداد در سالهای آینده افزایش تصاعدی خواهد داشت.
یگانه در ارتباط با اینکه خروجی و دستاورد این همایش به چه صورت خواهد بود و چگونه به کمک شبکه نسل پنجم کشور خواهد آمد، عنوانکرد: اکنون در داخل کشور اگر چه میزان توسعه سایتها بهویژه در شهرهای بزرگ قابل قبول است، اما در ارتباط با رشد و توسعه آن چیزی که پیش بینی شده، محقق نشده و هدف ما در این همایش این است که با حضور اپراتورها و رگولاتوری، چالشهایی که در مسیر توسعه دارند و همینطور بحثهای تنظیمگری مورد بررسی قرار بگیرد.
وی همچنین در ارتباط با محتوای این همایش، خاطرنشانکرد: ابتدای امر سخنرانی و ارائه موضوع توسط مدیران ارشد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین مدیران اپراتورها انجام میشود و در ادامه پنل تخصصی با حضور مدیران ارشد اپراتورهای موبایل و رگولاتور برگزار خواهد شد که به صورت جزئی چالشها، فرصتها و نکات مطرح شده در سخنرانیها را مورد بحث و بررسی قرار خواهد داد.
رییس پژوهشکده فناوری ارتباطات در پایان ابراز امیدواری کرد همایش IRAN ۵G به عنوان نخستین همایش ملی در این حوزه و بهویژه در بحث راهبردی شبکه نسل پنجم ارتباطات، بتواند در کنار کمک به بحث تحقیق و توسعه به حل مسائل راهبردی، استفاده از فرصتها و رفع چالشها در مسیر توسعه نسل پنجم منجر شود.