هیچ یک از GCها تأیید فنی ندارند
تا پایان مهرماه جاری، کار واگذاری سیمکارتهای 731 شهر به طور کامل انجام شده که این رقم تا پایان آبان ماه به 802 شهر میرسد و با واگذاری چهار میلیون سیمکارت در سراسر کشور، تعداد مشترکان تا پایان آبان ماه به 12 میلیون و 500 هزار مشترک خواهد رسید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری ارتباطات و فناوری اطلاعات (سیتنا)، مهندس وحید صدوقی، مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار، در دومین نشست مطبوعاتی و رادیو تلویزیونی خود که در هفتمین نمایشگاه بینالمللی تلکام 2006 برگزار شد، گفت: مجموعهی ایرانسل به هر میزان که توسعه یابد، نیاز کشور بیشتر بوده و تمام تلاشها نیز به توسعهی بیشتر این شبکه معطوف است.
وی، با مقایسهی تعداد مشترکان تلفن ثابت و همراه در کشور گفت: تعداد مشترکان تلفن همراه در جهان در سال 2006 به بیش از دو میلیارد و پانصد میلیون نفر رسیده که دو برابر تلفن ثابت در سطح جهان است؛ ضریب نفوذ تلفن همراه در دنیا نیز 41 درصد و در ایران 19 درصد است و تا پایان سال 85 به 25 درصد خواهد رسید.
صدوقی، به مقایسهی روند سرویس پیشپرداخت و پسپرداخت در جهان پرداخت و اظهار داشت: 65 درصد سیمکارتهای مشترکان تلفنهای همراه در جهان اعتباری بوده و در منطقهی خاورمیانه نیز 85 میلیون سیمکارت اعتباری و 20 میلیون سیمکارت پسپرداخت موجود است. در ایران نیز 50 درصد سیمکارتهای موجود پسپرداخت هستند.
وی، افزود: تا پایان سال 1385در سطح کشورمان 15 میلیون و 500 هزار مشترک و در تهران 5 میلیون مشترک خواهیم داشت؛ به این ترتیب ضریب نفوذ در ایران 41 درصد و در تهران 4/22 درصد است.
وی، در خصوص وضعیت GCها نیز اظهار داشت: پس از اتمام مهلت آنها در پایان مهرماه، از مجموع 4730 سایت تعهد شده 3600 سایت اجاره شده و برق 1800 سایت تأمین و کار عمرانی 2400 سایت تمام شده و در نهایت 723 سایت آماده شده بود که البته هیچ یک از آنها به دلیل داشتن اشکالات، موفق به دریافت تأیید فنی شرکت ارتباطات سیار نشدهاند.
وی افزود: در این راستا 50 درصد قرارداد با GCها خلع میشود و در خصوص 2400 سایتی که کارهای عمرانی آن تمام شده نیز مقرر شد تا GCها برنامه اجراییشان را در این خصوص ارائه و در صورت تأیید دو ماه دیگر یعنی آبان و آذر به منظور انجام اقدامات لازم در این فرصت داده شود.
وی، همچنین از امضای قرارداد افزایش ظرفیت توسعهی شبکهی تلفن همراه با حضور وزیر صنایع و معادن در روز دوشنبه هفته جاری خبر داد و اظهار داشت که شش شرکت کنسرسیوم که قرار است طرح تولید داخلی را دنبال کنند، شامل ITI و ITMC صنایع شیراز، قطعات الکترونیک، میکرو موج و صنایع ارتباطی ایران در این پروژه حضور دارند.
وی همچنین در خصوص روند خصوصیسازی این شرکت گفت: مقدمات ورود این شرکت به بورس در حال فراهمسازی است و روند خصوصیسازی ادامه خواهد داشت و این شرکت درصدد است تا از این پروسه عقب نماند.
صدوقی گفت: سه میلیون ظرفیت برای سیمکارتهای اعتباری دولتی برای بخش IN پیشبینی شده است که در اولین جلسه ماده 2 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی این موضوع رسیدگی خواهد شد.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر علت تاخیر در ارسال SMSها در روز عید سعید فطر، گفت: انتظار ما پاسخگویی لحظهای در همه جا و در هر زمان است؛ اما به علت اعلام لحظهای عید فطر و افزایش ترافیک در ارسال SMS از همان ساعت نخست، یکی از مراکز SMS با مشکل روبهرو شد؛ اما سایر مراکز فعال بودند.
وی، با بیان این مطلب که 38 میلیون SMS به مناسبت عید فطر در 24 ساعت ارسال شد، گفت: در حال حاضر، 6 مرکز SMS در کشور فعال است.
صدوقی تصریح کرد: ظرفیت SMS در کشور در حال حاضر مازاد بر تعداد مشترکان است و با این حساب این ظرفیت پاسخگوی نیاز مشترکان خواهد بود؛ اما طبیعی است که با افزایش بار ترافیک در یک مرکز مواردی نیز پیش میآید.
وی، همچنین در پاسخ به این سوال که با توجه به خرید اسناد مزایدهی شمارههای رند تلفن همراه تاکنون ارزیابی شما از روند برگزاری مزایده چیست؟ گفت: در حال حاضر 180 نفر اسناد مزایده را خریداری کردهاند که این رقم با توجه به اولین تجربه در این خصوص در کشور استقبال خوبی محسوب میشود.
وی، افزود: این مزایده برای نخستین بار در تهران برگزار شده، ولی اطلاعرسانی مناسبی در این راستا برای عموم مردم صورت نگرفته است.
صدوقی، در خصوص سرویسVMS شبکه تلفن همراه خاطرنشان کرد: گزارشات مبنی بر خرابی این سرویس در میدان انقلاب و آرژانتین تهران ارسال شده و این موضوع در حال بررسی بوده و مشکل خاصی در این مناطق به نظر نمیرسد.
وی،؛ درخصوص احتمال ارائهی خدمات رومینگ به تالیا و اپراتور دوم گفت: در حال حاضر، رومینگ به این دو اپراتور ارایه نمیکنیم.
وی، در زمینه تغییر اولویتهای واگذاری سیمکارتها خاطرنشان کرد: واگذاریها با شرط رعایت حفظ کیفیت خواهد بود و تست آن در تهران که قرار بود در مهرماه انجام شود به دلیل کاهش ترافیک در ماه رمضان به آبان ماه موکول شد و از آذرماه باید اولویتهای شهر تهران بیشتر اعلام شود.
صدوقی، همچنین در خصوص اینکه آیا زمان پرداخت قبوض تلفن همراه با توجه به تعطیلات مربوط به عید سیعد فطر دوباره تمدید خواهد شد یا خیر گفت: در صورت کافی بودن دو روزهی زمان قابل پرداخت قبوض تلفن همراه، این زمان دوباره تمدید خواهد شد.
- ۸۵/۰۸/۰۶