واگذاری تلفن در روستاها به روز می شود
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران, از به روز رسانی واگذاری تلفن ثابت در کلیه روستاهای کشور در سال 86 و 87 خبر داد.
مهندس صابر فیضی, درگفت و گو با خبرنگار ایلنا, با تاکید بر خصوصیسازی به عنوان اولویت وزارت ارتباطات در سال 86، تصریح کرد: در صدد هستیم علاوه بر اولویت قرار دادن خصوصیسازی در دستور کارمان, نسبت به بروز سازی تلفن ثابت در روستاهای کشور در عرض 2 سال از لحاظ جمعیتی اقدام کنیم.
وی، با اشاره به توسعه ارتباطات روستایی، اظهارداشت: در خصوص تجهیز دفاتر ICT روستایی طبق برنامه چهارم توسعه باید سالانه 2 هزار روستا به این دفاتر مجهز میشدند که از این لحاظ از برنامه عقب نیستیم؛ اما از لحاظ آموزش نیروهای انسانی تا حدی فاصله داریم.
مهندس فیضی، از تجهیز 4 هزار و 500 دفتر ICT روستایی در کشور خبر داد و یادآورشد: 3 هزار و 600 دفتر ICT از این تعداد نسبت به خدمات پست و مخابرات فعالیت دارند و نیز یکهزار 800 شعبه پست بانک در این دفاتر راهاندازی شده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران, توسعه ارتباطات تلفن ثابت روستایی را شامل تلفنهای بیسیم (WLL) و کابلی دانست و تصریح کرد: باید به نقطهای برسیم که تلفن ثابت در روستاها به روز خریداری شود.
مهندس فیضی، از حذف کد داخل استان در تلفن ثابت به عنوان دیگر برنامههای شرکت مخابرات خبر داد و گفت: به میزان کاهش درآمد از این حذف, افزایش تعرفه خواهیم داشت.
وی، با بیان این که شورای اقتصاد باید افزایش تعرفه را تعیین کند, افزود: مجلس با حذف کد بین شهری موافقت کرده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران, در توضیح افزایش تعرفه تلفن ثابت با حذف کد بین شهری، اظهارداشت: با حذف کد بین شهری تلفن ثابت درآمد مخابرات 3/16 درصد کاهش مییابد که پیشنهاد ما به شورای اقتصاد افزایش 16 درصدی تعرفه تلفن ثابت بوده است.
مهندس فیضی، از برقراری سرویس پیام کوتاه تلفن ثابت پس از اجرای خصوصیسازی شرکتهای مخابراتی خبر داد.
- ۸۶/۰۱/۱۴