وایمکس به سرنوشت PAP دچار نمی شود
وزیر ارتباطات در زمینه آغاز فعالیتهای برندگان مزایده وایمکس اظهارداشت: این شرکتها طبق طرح تجاری مورد ارائه به رگولاتوری از امروز عملیاتهای اجرایی خود را آغاز میکنند، که باید طبق برنامه حداکثر تا 9 ماه مراکز استانها را تحت پوشش قرار دهند.
سلیمانی در جمع خبرنگاران اضافه کرد: شرکتها میتوانند طبق نیاز استانها و شهرها فشردهسازی کنند که امیدواریم ظرف 6 ماه، خدمات خود را به مشترکان ارائه کنند.
وی در زمینه هزینههای سرمایهگذاری این حوزه اظهارداشت: هزینه سرمایهگذاری این حوزه خوشبختانه زیاد بالا نیست ولی از نظر حجم بستگی به تعداد مشترکینی دارد که خدمات خود را ارائه میکنند و به طور مثال اگر تعداد مشترکان در حدود چند میلیون قرار دهند باید در حدود 500 میلیارد تومان طی سه سال آینده سرمایهگذاری کنند، همچنین که برای متقاضیان دیگر نیز بستگی به تعداد مشترکان دارد، به طوری که اگر بتوانند از مرز 600 مشترک در هر استان عبور کنند مطمئناً میتوانند خدمات خود را بین 5 تا 10هزار تومان به صورت ماهانه به مردم عرضه کنند.
وزیر ارتباطات در ادامه سخنان خود در زمینه اینترنت پر سرعت و کوتاهی در راهاندازی پورت ADSL (اینترنت پر سرعت) اظهارداشت: وایمکس به هیچ عنوان به سرنوشت شرکتهای PAP دچار نخواهد شد چرا که آنها برنامه منسجمی نداشتند، ولی در این مورد برنامهریزی دقیق و فعالیت کارشناسی مناسب انجام شده و مصوبات مختلفی از مراجع قانونی گرفته شده و برنامه تجاری آن هم تصویب شده است و به عبارتی میتوان گفت که این موضوع کاملاً مسؤولیتآور است و اگر شرکتها فعالیتهای خود را در زمان برنامهریزی شده اجرا نکنند حتماً جریمه خواهند شد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا وزیر از توسعه اینترنت پرسرعت ناامید شده یا خیر؟ گفت: اصلاً چنین چیزی نیست و همچنان درصدد توسعه اینترنت هستیم.
سلیمانی در ادامه در زمینه ادامه اختلالات تلفن همراه و اینکه چه کسی پاسخگوی خسارتهای مشترکان است، افزود: شبکه بیش از 14 سال طول عمر دارد و الان در مرحله ارتقاسازی است چرا که احتیاج مبرم به این کار داشت و با مدیریت سازمان تنظیم مقررات این کار داره پیش میرود و از سال آینده نیز کنترل کیفیت بیشتر خواهد شد، همچنین که در زمینه کمیت کارهای لازم انجام شده است. ولی خسارتی در کار نخواهد بود.
- ۸۷/۱۲/۱۲