وبگردی جایگزین ولگردی شده است
رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری از جایگزینی وبگردی بجای ولگردیهای خیابانی خبر داد.
سرهنگ نیکنفس با بیان اینکه گسترش فضای مجازی در حوزه رابطه فرزندان و والدین تغییرات اساسی به وجود آورده گفت: اینترنت با همه فوایدی که دارد، میتواند تهدیدی جدی نیز باشد که برای تبدیل تهدیدها به فرصتها و استفاده بهینه از آن میتوان تمهیداتی را پیشبینی کرد.
وی ادامهداد : امروز بیش از 45 میلیون ایرانی به اینترنت دسترسی دارند در حالی که 29 میلیون تن آنان را جوانان تشکیل میدهند.
رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری اظهارکرد: شکاف بین نسلی شدید به دلیل رشد تکنولوژی، کاهش نقش خانواده به عنوان مرجع و عدمآشنایی مناسب والدین با این فضا از عواملی است باعث میشوند، فرزندان در خانوادهها از یک فضای محرمانه و خصوصی تهدیدکننده برخوردار شوند.
نیکنفس ادامهداد: با توجه به این که اکثر کاربران اینترنت نوجوانان و جوانان هستند، برای جلوگیری از اعتیاد اینترنتی لازم است والدین بررفتار اینترنتی فرزندان شان کنترل و نظارت منطقی داشته باشند؛ نه به گونهای که به طور کلی مانع آنها شوند و نه به شکلی که آنان را کاملا رها و آزاد بگذارند که در هر دو صورت فرزندان مورد تهدید خواهند بود.
رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری از والدین خواست تا آگاهیهای خودشان را در خصوص اینترنت و فواید و زیانهای آن افزایش دهند تا بتوانند فرزندانشان را به درستی راهنمایی کنند و آنان را تشویق کنند که از ارائه اطلاعات شخصی در محیط اینترنت خودداری کنند.
به گزارش ایسنا وی در ادامه به پدر و مادرها توصیه کرد: به کودکان خود یاد دهند که اطلاعات موجود در اینترنت ممکن است تقلبی هم باشد و به آنان اجازه ندهند به تنهایی با اشخاصی که در فضای مجازی آشنا شدهاند، ملاقات کنند.
نیکنفس با اشاره به اینکه امروزه وبگردی برای برخی افراد جایگزین ولگردیهای خیابانی شده، گفت: در وبگردیهای بدین گونه کاربران بدون هدف و به منظور وقت گذرانی وارد اینترنت میشوند و گاها ساعتها در این فضای بزرگ و پیچیده ضمن تلفکردن وقت، دچار سردرگمی در اینترنت میشوند.
رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری وبگردیهای بدون هدف را عامل بر تحمیل هزینه به فرد و در معرض خطر قرار گرفتن کاربر در این محیط جهانی برشمرد و ادامه داد: اعتیاد به اینترنت نیز در بین اینگونه افراد بیشتر مشاهده میشود.
وی نقش صدا و سیما را در اطلاعرسانی فضای سایبری بسیار مهم عنوان کرد و گفت: سازمانهای متولی فرهنگ که حافظ هنجارها و ارزشهای مورد قبول جامعهاند، با برنامهریزی مناسب باید به فعالیتهای اینترنتی جوانان جهت بدهند و کارهای ارزشمند آنان را تشویق کنند.
- ۹۲/۰۸/۱۳