ورود بسیج صداوسیما به تولید بازی رایانهای
سیج سازمان صداوسیما از این پس در تولید بازیهای رایانه ای ایرانی اسلامی نقش پررنگ تری خواهد داشت.
دکتر جعفری، مشاور رییس سازمان و رییس مرکز بسیج صداو سیما در اولین نشست تخصصی نقاط پنهان بازیهای رایانهای که با حضور مدیر عامل بنیاد ملی بازیهای رایانه ای کشور ، معاون فرماندهی پلیس فتا ، چند تن از مدیران ، برنامه سازان و متخصصان بازیهای رایانه ای رسانه ملی در سالن رضوان مرکز بسیج سازمان صدا و سیما برگزار شد، گفت: امروز بازیهای رایانه ای مجموعهای از همه تکنیکهای سینما و هنر قصه است و در حقیقت یک صنعت جدید رسانه ای با فرهنگ اقتصادی است.
وی افزود: باید یک استراتژی مهم، بنیادی و راهبردی در تولید بازیهای رایانه ای اتخاذ شود و بنیاد ملی بازیهای رایانه ای توجه ویژه ای به این امر داشته باشد.
جعفری با تاکید بر اینکه بسیج در هر شرایط بحران و حساس وارد صحنه می شود، گفت: طبق برنامه ریزی هایی که در بسیج رسانه ملی انجام شده این مرکز هم اکنون گام های بسیار خوبی را در مسیر تولید بازیهای رایانه ای اسلامی ایران برداشته است و امیدوارم بتوانیم در این میدان هم پیشتاز باشیم و خدمت بزرگی به نسل جوان کنیم.
رییس مرکز بسیج سازمان صداو سیما همچنین با اشاره به اینکه در حال حاضر هفت گردان سایبری، با 2700 نیروی متخصص و صاحب نظر در بسیج صداوسیما سازماندهی شده است، گفت: با توجه به نیروهای آموزش دیده و متخصص بسیج رسانه ملی در آینده با بررسی و کالبد شکافی بازیهای رایانه ای دشمنان انقلاب اسلامی امیدوار است که حرفهای زیادی در عرصه تولید بازیهای رایانهای داشته باشد.
مشاور رییس سازمان صداوسیما گفت: امروز استکبار جهانی و در رأس آن شرکتهای صهیونیستی و یهودی با تولید بازیهای رایانهای مخرب و ارسال آن به کشورهای اسلامی بویژه ایران در جهت به انحراف کشیدن نوجوانان و جوانان ما هستند و باید در این زمینه کاری کرد.
مدیر عامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای کشور نیز در این نشست گفت: حرکت خوبی را برای توسعه و ترویج این نوع رسانه تاکنون انجام دادهایم به گونهای که در دو سال اول فعالیتهایمان در راستای اعتمادسازی بود و در سال دوم فعالیت بنیاد به کارهای زیربنایی و جریانسازی معطوف شد و طی دو سال اخیر نیز سعی کردیم که یک بستر فرهنگسازی را در تولیدات بازیهای رایانهای ایران اسلامی داشته باشیم که موفقیتآمیز بود.
وی با اشاره به اینکه یک نظام ردهبندی را برای تولیدات بازیهای رایانهای که از خارج وارد میشود، تبیین کردهایم، افزود: در حال حاضر نظام ردهبندی ESRA در بنیاد راهاندازی شده است که به بررسی و پژوهش درخصوص تولیدات بازیهای رایانهای خارجی میپردازد و بازیهای مناسب و خوب را به جامعه مردم معرفی میکند.
مدیر عامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای کشور با بیان این مطلب که تمام توان بنیاد، حمایت از تولیدات بازیهای رایانهای اسلامی ایران است، افزود: خوشبختانه تاکنون بیش از 200 بازی رایانهای ایران اسلامی تولید که 100 بازی در بازارهای داخلی ایران عرضه شده است.
دکتر مینایی با اعلام این مطلب که برخی از تولیدات بازیهای رایانهای ایران اسلامی رتبههای ممتازی را در جشنوارههای خارج از کشور نصیب خود کردهاند، خواستار حمایت سازمان صدا سیما از تولیدات بازیهای رایانهای ایران اسلامی شد و گفت: از رسانه ملی انتظار داریم که با پشتیبانی از هنرمندان و تهیهکنندگان در اصلاح مصرف بازیهای رایانهای، محتوا و نیز اطلاعرسانی به بنیاد کمک کند تا بتوانیم پیام انقلاب و اقتدار فرهنگ نام اسلامی ایرانی را از طریق این نوع رسانه به دنیا انعکاس دهیم.
- ۹۲/۱۱/۰۸