وزیر ارتباطات: فیسبوک قابل مدیریت است
وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات گفت: فقط 15 درصد از محتوای فیس بوک به مطالب و تصاویر غیرقابل استفاده در ایران اختصاص دارد و بقیه آن مفید و براحتی در داخل کشور قابل استفاده و درعین حال قابل مدیریت است.
به گزارش ایرنا، ˈمحمود واعظیˈ روز پنجشنبه در دیدار از ˈمرکز پاسخگویی به پرسشهای دینیˈ در قم افزود: وزارت ارتباطات می تواند با بستن قرارداد با شرکت های مختلف نسبت به انسداد ورود داده های مغایر با قوانین جمهوری اسلامی از مبداء اقدام کند.
وی گفت: فضای مجازی، فرصتی است که از آن می توان برای ارتباطات مفید و در جهت منافع اسلام و کشور استفاده کرد.
وی گفت: کسانی که ماموریت های تبلیغی دارند، باید از تمام ابزار موجود استفاده کنند.
واعظی گفت: کسانی که به مرکز پاسخگویی مراجعه می کنند ضمن اینکه از برخی مطالب آگاه می شوند از مراجعه به سایت های غیرمفید و مخرب نیز بازمی مانند و این مطلوب است.
وی تاکید کرد: مرکز پاسخگویی باید قدرت جذب داشته و مانند جرقه ای باشد که افراد را به سمت جاذبه های دینی هدایت کند.
وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات، پیشنهاد ساخت اپلیکیشن تلفن همراه برای مرکز پاسخگویی به پرسش های دینی را ارائه کرد و افزود: این اپلیکیشن بر روی تلفن همراه نصب می شود و می تواند شهروندان را در هر حالی به این مرکز متصل کند.
واعظی افزود: افراد باید بتوانند براحتی و سرعت از این مرکز، مطالب خود را دریافت کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روز پنجشنبه در سفر به شهر قم با تعدادی از مراجع و علما دیدار و از برخی مراکز حوزوی از جمله ˈمرکز پاسخگویی به پرسشهای دینیˈ و ˈدانشگاه مجازی المصطفیˈ بازدید کرد.
مرکز ملی پاسخگویی به سووالات دینی، بزرگترین مرکز پاسخگویی شیعه (از لحاظ وسعت موضوعات تخصصی و گستره مخاطبان) در جهان اسلام است که با هدف پاسخگویی تخصصی به سووالات و شبهات، توسط دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تاسیس شده است.
این مرکز با همکاری اساتید و فضلای حوزه علمیه قم در عرصه های مختلف، به پرسش های مراجعان پاسخ می دهد.
مرکز یادشده با توجه به گستردگی قلمرو معارف اسلامی و گوناگونی سووالات و شبهات ارسالی در زمینه های مختلف(کلام و اعتقادی، فلسفی، تاریخی، سیره اهل بیت، قرآن، فقه، حدیث، اخلاق، تربیتی و...) با تشکیل گروه های پژوهشی به پاسخ دهی اهتمام ورزیده است.
- ۹۳/۰۲/۱۲