ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

شرکت ضدویروس پاندا سکیوریتی اعلام کرد که ویروسی که اخیراً با عنوان Regin کشف شده است، مدت ها قبل و توسط سیستم های پیش یابی بدافزارها و به صورت خودکار شناسایی و قرنطینه شده بود و ادعای شرکت های امنیتی در انحصار قابلیت شناسایی این بدافزار را رد کرد.

تمام مشترکان نرم افزارهای پاندا در سراسر جهان در برابر نفوذ و حملات کوبنده این بدافزار مخرب در امان هستند و تنها کافیست با رعایت جوانب مکمل حفاظتی مانند کنترل تنظیمات شبکه و اینترنت، مدیریت مناسب رمزهای عبور و نیز به روز نگاه داشتن برنامه ضدویروس پاندا، سیستم های کامپیوتری و سرورهای سازمانی خود را امن نگاه دارند.

برخی از موتورهای ضدویروس به سیستم های قدرتمند "پیش یابی" و "پیش شناسایی" کدهای مخرب مجهز هستند. این یعنی حتی ویروس های بسیار جدید، ناشناخته و ثبت نشده هم توسط آن ها قابل شناسایی و انسداد هستند.

نرم افزارهای شرکت پاندا سکیوریتی دست کم از چهار ماژول پیش شناسایی ویروس ها که می توانند به صورت مکمل کار کنند، استفاده می کند: - Panda TruPrevent - Panda HDE - Panda IDS/IPS/HIPS - Panda Collective Intelligence (Based on Panda Cloud Security Technologies) بنابراین در بسیاری از موارد، ویروس های جدید و خطرناک را حتی بدون جلب توجه مدیران ارشد شبکه (چه رسد به رسانه های بزرگ جهان) شناسایی، مسدود و قرنطینه می کنند (این، فقط از طریق دسترسی به Detection Log های برنامه ضدویروس و فقط برای مدیران ارشد شبکه قابل مشاهده است)

با توجه به این مسئله، بسیاری از بدافزارهای پیشرفته حتی به مرحله تحلیل فنی، بررسی و اطلاع رسانی هم نمی رسند؛ زیرا - به صورت "خودکار" مسدود و قرنطینه می شوند - کد پاکسازی آن ها به صورت "خودکار" تهیه می شود - تمام مشتری های محصولات پاندا به صورت "خودکار" این کد پاکسازی را دریافت کرده و بروز رسانی می شوند

طبق گزارش شرکت پاندا سکیوریتی، مهمترین گونه های متعلق به خانواده بدافزارهای Regin ، که در اواخر هفته گذشته توسط یکی از چهار ماژول پیش شناسایی این شرکت کشف شده بود سبب شد تا تمام گونه های جدید و قدیمی این بدافزار، به سرعت و به سادگی قابل ردیابی و پاکسازی باشند. درست به همین دلیل ادعای برخی شرکت های امنیتی در کشف اولیه و یا انحصار شناسایی Regin، غیر واقعی و غیر فنی ست.
چگونه دربرابر نفوذ و حملات ویروس Regin مصون بمانیم؟

نرم افزارها و ابزارهای ضدبدافزار پاندا را به روز نگاه داریم و از عدم وجود مشکل در عملکرد آن بر روی “تمام” سرورها و سیستم های سازمانی اطمینان پیدا کنیم.

تمام قوانین و سیاست های امنیت شبکه را به صورت مؤثر و دقیق تعریف کنیم. این موارد می توانند شامل موارد زیر باشند:

- کنترل و نظارت دائم بر روی تنظیمات شبکه و اینترنت - به روز رسانی نرم افزارهای کاربردی سازمان و مدیریت دائم اصلاحیه ها - مدیریت مناسب رمزهای عبور - تعریف دقیق و سخت گیرانه دسترسی کارکنان سازمانی در شبکه (بسیار مهم)

- تعریف دقیق قوانین مربوط به امنیت پست الکترونیک - آموزش کارکنان سازمانی و اطلاع رسانی های دوره ای در حوزه امنیت شبکه - استفاده از ابزار مانیتورینگ اینترنت و نظارت بر دسترسی های اینترنتی کارکنان - پالایش محتویات اینترنتی ورودی به سازمان

- و .... موارد مهم دیگر

هم چنین می توانید برای افزایش ضریب امنیت شبکه و اطمینان از عدم آسیب پذیری آن از ابزار های مکمل مانند ابزارهای مدیریت یکپارچه تهدیدها (UTM) بر روی درگاه های اصلی اینترنت شبکه، ابزارهای مانیتورینگ و نظارت بر تجهیزات آی تی سازمان و یا ابزارهای کنترل و امنیت سرویس های پست الکترونیک استفاده کنیم.

  • ۹۳/۰۹/۰۸

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">