چه فرقی میان مشترکان تالیا با رایتل است؟
موبنا - فرشید رضایی – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم بهرهبرداری از فاز نهایی رومینگ ملی در پاسخ به سرنوشت مشترکان تالیا و علت نپیوستن آنها به این طرح گفت: از نظر وی، تالیا مجوز اپراتوری ندارد. تالیا که تاکنون نتوانسته رضایت مردم را به خود جلب کند، فقط برای مدتی پیمانکار مخابرات بوده است که از پایان مدت پیمانکاری آن زمان زیادی نمانده است.
اما ایشان در بخشهای مختلف اظهارات خود همواره بر این موضوع تاکید کرد که هدف اصلی تمام تحولات جدید در حوزه موبایلی کشور رضایت مردم است.
اما پرسش اینجاست که چه تفاوتی میان مشترکان رایتل و تالیا است؟ تا همین چند روز قبل مشترکان رایتل و تالیا تفاوت چندانی با هم نداشتند اما این کجا و آن کجا؟
رایتل یک اپراتور دولتی محسوب میشود که مورد توجهات خاصه قرار دارد. حالا همه به خط شدهاند تا به این اپراتور سرویس دهند تا بتواند به هر شکل با انواع انحصارات و امتیازات سرپا بماند.
اما اگر مشترکان رایتل بخشی از مردم هستند مشترکان تالیا هم علیالقاعده بخشی از همین مردم هستند. به هر حال این شرکت نیز هزینههای سنگینی متحمل شده و هنوز هم مشترکانی دارد. اگر وزیر محترم این شرکت را پیمانکار هم بدانند حداقل باید پرونده مردمی که از این پیمانکار سرویس میگیرند را روشن کنند.
در واقع چندان تفاوتی نمیکند که تالیا پیمانکار است یا اپراتور، مهم این که شرکت مذکور سرمایهگذاری کرده، نیروی انسانی و مشترک دارد. جایی هم که حرف از مشترک میشود یعنی مردم و وزارت ارتباطات به عنوان نماینده دولت در این بخش مسوول حفظ حقوق ایشان نیز هست.
ای کاش وزیر محترم ارتباطات به جای نادیده گرفتن تالیا، تدبیری به خرج میدادند که تکلیف سرمایههای این شرکت ارتباطی نیز روشن شود.
- ۹۳/۰۴/۲۹