ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

کرونا صنعت امنیت سایبری را متحول می‌کند

| يكشنبه, ۱۷ فروردين ۱۳۹۹، ۰۵:۳۵ ب.ظ | ۰ نظر

به گفته کارشناسان، صنعت امنیت سایبری در دهه آتی به دلیل همه‌گیری ویروس جهانی تغییر خواهد کرد.

به گزارش سایبربان؛ کارشناسان معتقدند که ویروس کرونا باعث خانه‌نشینی تمام دنیا شده و دورکاری امن‌ترین گزینه برای افراد و مشاغل به شمار می‌رود. همه‌گیری ویروس کرونا، در حال حاضر بزرگ‌ترین تهدید سایبری جهان محسوب می‌شود زیرا این موضوع منجر به حملات سایبری مانند فیشینگ و پیوندهای مرتبط با کووید-19 و درنتیجه وحشت مردم شده است. کریشنیت آرورا (Trishneet Arora)، مدیرعامل و مؤسس «TAC Security»، شرکت مشاوره امنیت سایبری در این خصوص مقاله‌ای نوشته که به شرح زیر است :

«ویروس جهانی سیستم‌ها و الگوهای اقتصاد اجتماعی را تغییر داده است که برخی از تأثیرات آنها در آینده طولانی مدت خواهد بود؛ از آنجا که سازمان‌های اداری و دولتی در جهان در حال مقابله با این ویروس همه‌گیر هستند، حجم انواع تهدیدهای نامه‌های الکترونیکی مرتبط با کووید-19 به بزرگ‌ترین تهدید امنیت سایبری تبدیل شده است؛ مهاجمان سایبری از ترس و آسیب‌پذیری مردم به‌صورت روانی و دیجیتالی سوءاستفاده می‌کنند. برای مقابله با این مشکل، افسران ارشد امنیت اطلاعات (CISOs) باید رویکردهای جدیدی از جمله راهبردهای برنامه‌ریزی نشده ارائه دهند.

با توجه به بحران ویروس جهانی، مردم در هفته‌های آتی به دلیل تعهدات حرفه‌ای نسبت به مسائل شخصی با عدم اطمینان بیشتری روبرو خواهند بود. در حالیکه پیروی از روش‌های بهداشت سایبری می‌تواند در مبارزه با خطرات احتمالی برای سازمان‌ها و افراد مسیری طولانی محسوب شود، خطرات سایبری در چندین سطح قابل دستیابی هستند و فروشندگان در معرض خطر بیشتری با تاکتیک‌های پیشرفته مهندسی اجتماعی و تخصص فنی خواهند بود. اکنون زمان آزمایش آمادگی مشاغل و کشورها برای مقابله با این حملات و تقویت انعطاف‌پذیری است.

ویروس کرونا نشان داد که کسب و کارها در بسیاری کشورها به دلیل عدم اتخاذ اقدامات امنیتی یا کم‌کاری برای حفظ امنیت سایبری در معرض خطر جدی قرار دارند. افسران ارشد امنیت اطلاعات باید به خاطر داشته باشند که مجرمان سایبری تمام تلاش خود را به‌صورت شبانه‌روزی برای برنامه‌ریزی راهبردهایی در این برهه زمانی به‌کار می‌گیرند تا در میان ترس ناشی از همه‌گیری برای رسیدن به اهداف سیاسی و اقتصادی خود تهدید بیشتری روی مشاغل اعمال کنند. جنایتکاران سایبری خود را به عنوان نمایندگان سازمان بهداشت جهانی معرفی می‌کنند تا پول و اطلاعات حساس را سرقت کنند. این سازمان باید قبل از هرگونه اقدامی، بیانیه‌ای عمومی برای تأیید صحت محتوای خود صادر کند. با وجود راهبردهای پیچیده‌تر حملات از سوی هکرها و مجرمان باهوش، افسران ارشد امنیت اطلاعات باید سریعاً اقدامات امنیتی مناسبی انجام دهند که شاید به‌طور معمول ماه‌ها یا سال‌ها به طول انجامد.

شرکت‌ها همزمان با تلاش برای حفظ امنیت کافی، به اقدامات لازم برای حفظ عملکردهای مهم اقتصادی روی آورده‌اند. تقاضا برای ابزارهای کنفرانس ویدئویی بیشتر و این موضوع به یکی از مهم‌ترین آسیب‌پذیری‌های سایبری جدی و راهی برای سوءاستفاده مجرمان تبدیل شده است. هرچه سازمان‌ها – به‌ویژه کوچک و متوسط – درمورد الزامات تأیید صحت بیشتر بررسی شوند، نحوه فعالیت جهان پس از پایان این بیماری همه‌گیر به‌طور چشمگیری تغییر خواهد کرد.

همانطور که یک نفوذ سایبری بزرگ در یک سازمان باعث افزایش امنیت سایبری و جدی‌تر شدن سرمایه‌گذاری می‌شود، همه‌گیری ویروس کرونا نیز باعث تنظیم مجدد راهبردهای مشاغل و کشورها به‌ویژه در موقعیت‌های دورکاری می‌شود.

افراد، مشاغل و ملل قصد دارند با پذیرش بیشتر گزینه‌های دورکاری و نگرانی و سرمایه‌گذاری بی‌سابقه در زمینه امنیت سایبری، اولویت‌های خود را دوباره بررسی کنند. زیرا امنیت بیش از هر چیز دیگری در کنار روابط مهم خواهد بود. دهه آینده در صنعت امنیت سایبری تغییری بزرگ رخ خواهد داد.»

  • ۹۹/۰۱/۱۷

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">