کلیه مزاحمت های تلفن همراه قابل پیگرد است
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: مشترکان هر اپراتور در صورت بروز مزاحمتهای تلفنی باید به دفاتر امور مشترکین مختص اپراتور خود مراجعه کنند.
صابر فیضی در گفت وگو با مهر گفت: چنانچه مشترکان اپراتورهای اول ، دوم، ایرانسل و تالیا از هر شبکه دیگری با مزاحمت تلفنی مواجه شدند، باید با مراجعه به دفاتر امور مشترکان و پرکردن فرم درخواست پیگیری مزاحمت تلفنی اپراتورهای خود را از موضوع مورد نظر آگاه کنند.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران افزود: پس از تکمیل فرم توسط مشترک، مابقی مراحل به دستور مراجع قضایی و با شناسایی شماره مورد نظر انجام می پذیرد و این در حالی است به موجب ماده 641 قانون مجازات اسلامی، مجازات حبس از یک تا شش ماه برای مزاحمین تلفنی پیش بینی شده است.
وی ادامه داد: براساس تبصره 2 ماده 14 قانون تاسیس شرکت مخابرات ایران، مصوب سال 1350 هر کس وسیله مخابراتی در اختیار خود را وسیله مزاحمت دیگری قرار دهد، یا با عمد و سوء ثبت نیت ارتباط دیگری را مختل کند، برای بار اول پس از کشف، ارتباط تلفنی او به مدت یک هفته همراه با اخطار کتبی قطع و تجدید ارتباط مستلزم پرداخت هزینه های مربوطه خواهد بود.
فیضی ابراز داشت: همچنین برای بار دوم پس از کشف مزاحمت تلفنی، ارتباط تلفنی او به مدت سه ماه با اخطار کتبی قطع و تجدید ارتباط مستلزم تقاضای مشترک و پرداخت هزینه های مربوطه خواهد بود.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: در صورت مزاحمت تلفنی برای بار سوم، شرکت ارتباط تلفنی وی را به طور دائم قطع و اقدام به جمع آوری منصوبات تلفن کرده و ودیعه مربوط به مشترک را پس از تسویه حساب مسترد خواهد کرد.
- ۸۷/۰۷/۱۹