ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

پس از گذشت ۵ ماه از بحران بیماری کرونا، می‌توان گفت اقشار مختلف جامعه و بسیاری از مشاغل هنری و غیرهنری در معرض خطر بیشتری قرار دارند. ماه‌هاست که کنسرتی برگزار نشده و آموزشگاه‌های موسیقی به صورت تعطیل و نیمه تعطیل درآمده‌اند. گروه‌های مختلف برای جلوگیری از شیوع بیماری تمرینی ندارند و همه اینها درنهایت تولید آثار موسیقایی را به طرز چشمگیری کاهش داده است با این همه؛ هستند افراد و گروه‌هایی که با تمهیدات و بهره‌گیری از اینترنت و اپلیکیشن‌ها و پلتفرم‌ها به تولید آثار صوتی و تصویری می‌پردازند. گروه «آوازی تهران» به سرپرستی میلاد عمرانلو جزو این دسته است. 

گروه «آوازی تهران» به تازگی در همکاری با خوانندگان مطرح دیگر کشورها به تولید ویدئویی خانگی با عنوان «این نیز بگذرد» در قالب آکاپلا (بدون همراهی ساز و تنها با صدای خواننده) کرده است. 

به گزارش ایلنا میلاد عمرانلو درباره وضعیت اهالی موسیقی در شرایط بحرانی فعلی می‌گوید: به نظرم وظیفه دولت در این روزها سخت‌تر شده است. واقعیت این است که همه مردم به حمایت نیاز دارند و صنف موسیقی نیز جدا از جامعه نیست و دردهایمان مشترک است. یعنی اینگونه نیست که بگوییم اقشار و مشاغل مختلف به کمک نیاز ندارند و موسیقی نیز از این وضعیت مستثنی نیست. من به عنوان موزیسین در شرایط اقتصادی خوبی نیستم؛ از سویی با کاهش درآمدها مواجهیم و از سوی دیگر شاهد وضعیت بد اقتصادی و تورم گرانی همه چیز هستیم. نتیجه همه این موارد، شرایطی است که در آن قرار داریم.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به نامشخص بودن پایان بحران کرونا، وجود آن تا چه حد موسیقی ما را تهدید خواهد کرد گفت: اگر از چند اجرای آنلاین که ممکن است با توجه مردم نیز مواجه شود بگذریم، واقعیت این است که نه تنها کار کردن در چنین شرایطی به صورت گروهی بسیار سخت شده، بلکه تاحدودی نیز به اتفاقی ناممکن تبدیل شده است. در وضعیت فعلی برای یافتن تمهیدات لازم باید فکر کنیم و من نیز بسیار به این موضوع اندیشیده‌ام. حتی با چندین نفر از دوستانم که در خارج ایران زندگی می‌کنند نیز در اینباره تعامل داشته‌ام، زیرا به هرحال بحران فعلی فقط مشکل ما نیست. می‌توان گفت بیماری کرونا جزو معدود اتفاقاتی است که همه دنیا را درگیر کرده و دردی مشترک است و اغلب کشورها واقعا با آن درگیر هستند. به هرحال در این زمینه بسیار صحبت کرده‌ایم و راه‌کارهای بسیاری نیز مطرح شده است.

وی افزود: متاسفانه انجام برخی کارها به دلیل پایین بودن سرعت اینترنت در ایران امکان‌پذیر نیست. برخی دیگر نیز باید تجربه شوند تا نتایج و بازخوردهای مشخصی داشته باشند. اما به هر روی معتقدم من به عنوان موزیسن نباید ناامید و خسته شوم و کار را زمین بگذارم و بگویم نمی‌شود و فعالیتمان را تعطیل می‌کنیم تا زمانش فرا رسد. خیر این درست نیست و باید تلاش کنیم و آزمون و خطا کنیم، کما اینکه پیرو همین دیدگاه به اتفاق اعضای گروه آوازی تهران، اقدام به ساخت آثاری کرده‌ایم.

عمرانلو با تاکید براینکه مواردی که ذکر شد محدود به پایتخت نیست و فعالان شهرستان‌ها را نیز باید به این لیست اضافه کرد گفت: قاعدتا در شهرستان ها بخصوص شهرهای کوچک این ضررها بیشتر و جدی‌تر است، زیرا جمعیت کمتری دارند و تعداد هنرجویانشان کم بوده و حال با وجود بحران کرونا وضعیت بدتری دارند. ریزش‌هایی وجود داشته و حال نیز با اوج‌گیری کرونا از تعداد هنرجویانشان کاسته خواهد شد. تا آنجا که خودم خبر دارم حال برخی آموزشگاه‌ها تعطیل شده‌اند و متاسفانه با توجه به پایین بودن سرعت اینترنت در کشور، بستر لازم حداقل برای فعالیت‌ها و آموزش‌های مجازی و آنلاین نیز وجود ندارد و در این بخش نیز با چالش‌هایی مواجه هستیم.

وی گفت: با توجه به اینکه بیش از چهارماه از تعطیلی تمرینات و کلاس‌های گروهی می‌گذرد، اگر کیفیت اینترنت خوبی داشتیم حداقل کلاس‌های آنلاین می‌توانستند به موزیسین‌ها و هنرجویان و ادامه فعالیت‌هایمان کمک کنند و به نظرم مسئولان مربوطه باید در این زمینه چاره‌ای جدی بیاندیشند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">