ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

اهالی روستا های شبلیز، سیلاب کلوار، آبمورد لوداب و شیخ حسین چرام از نبود اینترنت گله مند هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما با توجه شیوع بیماری کرونا، و برگزاری کلاس های درس در فضای مجازی، نبود اینترنت در برخی مناطق استان مشکلات زیادی را برای دانش آموزان و دانشجویان بوجود آورده است.
حشمت الله جبا دانشجوی ارشد دانشگاه علامه تهران و اهل روستای شبلیز در شهرستان بویراحمد از نبود اینترنت دراین منطقه گلایه مند است و می گوید: در فصل زمستان برای شرکت در کلاس ها مجبور هستیم در برف به تپه ها و کوه های اطراف روستا بالا برویم.
این دانشجوی شبلیزی افزود: مردم این روستا برای هر کار اینترنتی مجبور هستند کیلومتر ها را طی کنند تا بتوانند کار های اینترنتی خود را انجام دهند.
اهالی روستای سیلاب کلوار در شهرستان مارگون نیز از نبود اینترنت در روستا های خود گلایه کردند و گفتند: دانش آموزان و دانشجویان این منطقه به دلیل نبود اینترنت با مشکلات فروانی رو برو هستند، از مسئولان درخواست داریم مشکل اینترنت را مرتفع نمایند.
معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت مخابرات کهگیلویه و بویراحمد از برخورداری روستا های بالای ۲۰ خانوار در استان از اینترنت تا پایان امسال و یا اردیبهشت ماه سال آینده خبر داد.
عابدینی با بیان اینکه ۷۰ درصد روستا های استان از اینترنت پرسرعت برخوردارند، افزود: در تلاش هستیم که مشکلات نبود اینترنت برخی از این روستا ها را تا پایان دی ماه امسال و مابقی را تا پایان اردیبهشت سال آینده حل کنیم.
وی با بیان اینکه تلاش می شود مشکل اینترنت روستای شبلیز و برخی روستا های چرام را در اسرع وقت رفع شود افزود: روستا های سیلاب مارگون و کلوارو آبمورد لوداب در برنامه ما هست و در تلاش هستم که با تامین تجهیزات مشکل این مناطق را نیز برطرف نماییم.

 

در همین رابطه: تذکر نماینده ماکو به جهرمی درباره اینترنت مناطق محروم
نماینده ماکو در مجلس از وزیر ازتباطات خواست نسبت به رفع اشکالات موجود در اینترنت حوزه انتخابیه اش اقدام کند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم ، محمدعلی پور نماینده مردم چالدران در نشست علنی مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام فاطمیه، خطاب به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اکثر روستاهای شهرستان های چالدران، ماکو، شوط و پلدشت فاقد زیرساخت های اینترنتی است و در این شرایط کرونایی، خانواده ها مجبورند فرزندان خود را برای استفاده از برنامه های درسی و آموزشی که از طریق فضای مجازی صورت می گیرد، به ارتفاعات اطراف روستاها ببرند که در معرض تهدید سرما و حیوانات وحشی قرار می گیرند.
نماینده مردم چالدران، ماکو، پلدشت و شوط در مجلس یازدهم ادامه داد: لیست روستاهای فاقد اینترنت در 4 شهرستان تهیه شده و منتظر دستور وزیر ارتباطات است که از ایشان می خواهیم هر چه سریعتر تجهیزات فنی و امکانات ارائه خدمات اینترنتی در شهرستان حوزه انتخابیه و اطراف را با دستور به اداره کل مخابرات استان فراهم سازند.
وی تصریح کرد: از وزیر راه و شهرسازی می خواهم در توزیع اعتبارات قیر که اخیراً در مجلس به تصویب رسید، عدالت را مدنظر قرار داده و سهمیه آذربایجان غربی و به ویژه کمربندی ماکو را به جای دیگر ندهد و کریدور بازرگان ایو اوغلی را فراموش نکند که اگر غفلت نماید باید در پیشگاه مردم و مجلس پاسخگو باشد.
علی پور افزود: از وزیر صمت و سازمان تعزیرات حکومتی و دیگر دستگاه های نظارتی می خواهم با اعمال نظارت دقیق خود، جلوی افزایش روزافزون قیمت کالاهای مصرفی مردم را که فشار طاقت فرسایی به اقشار ضعیف جامعه وارد می کند، بگیرند و اجازه ندهند افراد فرصت طلب عرصه را بر طبقات محروم تنگ کنند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">