ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

2500 بازی خارجی وارد کشور شده است

| شنبه, ۱۹ بهمن ۱۳۹۲، ۰۳:۱۱ ب.ظ | ۰ نظر

معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش با اشاره به بازار تولید بازی های رایانه ای در جهان، گفت: تاکنون بیش از دو هزار و 500 بازی رایانه ای خارجی فقط وارد ایران شده است.

به گزارش ایرنا،حجت الاسلام و المسلمین ˈ سیدمحمدرضا واحدی ˈ روز شنبه در مراسم رونمایی از نسخه جدید بازی یارانه ای مدار 10 درجه افزود: این بازی های رایانه ای سودآوری بسیاربالایی برای تولید کنندگان آن داشته است.

واحدی با بیان این که درآمد تولید این بازیها بیش از 87 میلیارد دلار برای تولید کنندگان آن به دنبال داشته است، اظهارداشت: سازندگان آنها عمدتا عوامل صهیونیستی هستند.

وی اظهارداشت: آنان در راستای جهانی سازی و گسترش روند مصرف گرایی و تغییر سبک زندگی ملت های دنیا به سبک زندگی آمریکایی و غربی تلاش می کنند.

معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش با بیان این که بازی رایانه ای بر خلاف سینما و تلویزیون حالت فعل پذیری دارد ، ادامه داد: روزانه 215 میلیون ساعت در آمریکا صرف بازی های رایانه ای می شود و این رقم در آلمان حدود 45 میلیون ساعت در روز است.

واحدی اضافه کرد: در ایران بین 10 تا 50 درصد از افراد کشور با بازی های رایانه ای آشنا و 20 میلیون نفر نیز بازیگر حرفه ای این بازی ها هستند.

وی تصریح کرد: شاید کسی تصور نمی کرد بازی های رایانه ای که تنها جنبه سرگرمی برای مردم داشت، امروزه به رسانه اول جهان تبدل شد تا نفوذ خود را بر افکار عمومی وارد کند.

معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش در ادامه گفت: یکی از دلایل جاذبه بازی های رایانه ای برای مردم این است که این گونه بازی ها مختص رده سنی خاصی نیست و صرفا منحصر به جوانان نمی شود و همه رده های سنی از 4 تا 6 سالگی گرفته تا 70 ساله را جذب می کند.

واحدی با اشاره به این که اکثر بازی های رایانه ای که از خارج وارد کشور می شوند سبک زندگی و فرهنگ غنی ما را دچار تغییرات می کنند، خاطرنشان کرد: اهداف سازندگان بازی های رایانه ای این است که نفوذ گسترده ای در میان کشورهای خارجی بویژه جهان سوم وارد کنند.

وی اظهارداشت: اهداف سازندگان بازی های رایانه ای این است که در بازی های خود همواره آمریکا را به عنوان یک قهرمان و پیروز جلوه دهند و یک حس خودبرتربینی نسبت به آمریکا دارند.

معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش افزود: آنها تلاش دارد با قهرمان جلوه دادن آمریکا در بازی های خود، به همگان القاء کنند که منجی جهان آمریکاست.

واحدی، ایجاد رعب و وحشت و استحاله فرهنگی در میان اقشار مختلف ملت ها را از جمله اهداف شوم سازندگان بازی های رایانه ای در جهان عنوان کرد و گفت: تغییر سبک زندگی ملل و تغییر در باورهای ملی و اعتقادات دینی و ملی از دیگر برنامه های سازندگان بازی های رایانه ای است.

وی خاطرنشان کرد: بازی های رایانه ای که هالیوود بر مبنای دشمن هراسی چه در داخل و چه در خارج تولید می کند، علیه اسلام و مسلمانان تولید می شود.

معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش گفت: این بازی های رایانه ای یکی از دستاوردهای بزرگ سازمان عقیدتی سیاسی ارتش است.

واحدی افزود: در عمر چند دهه بازی های رایانه ای که بیش از 40 سال به شکل فنی و حرفه ای از آن می گذرد، کسی توقع نداشت که بازی رایانه ای از حالت سرگرمی خارج و به عنوان یک رسانه سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جهانی شود.

وی با بیان این که بازی های رایانه ای بیشتر مورد توجه کمپانی های بازی ساز رایانه ای هالیوودی قرار گرفته است، گفت: در بازی های رایانه ای که هالیوود بر مبنای دشمن هراسی تولید می کند، در یک زمان این بازی ها علیه آلمان نازی بود و سپس علیه شوروی و کمونیسم و هم اکنون علیه اسلام و مسلمانان تولید می شود.

واحدی افزود: امروزه در تمام بازی های رایانه ای ساخته شده با عنوان مبارزه با تروریسم، اِلمانها و نمادهای مذهبی وجود دارد.

وی توضیح داد: امروزه بیش از 80 درصد هالیوود در اختیار پنتاگون است و با سفارش آن انجام می شود اما در کشور ما از آنجایی که استراتژی مدونی نداریم، سینماگران ما با ارتش همکاری نمی کنند.

واحدی تصریح کرد: امروزه جنگ نرم یک توهم نیست بلکه به طور جدی وجود دارد و کشور را در معرض تهدید و خطر قرار داده است.

وی به بازی رایانه ای ˈ مبارزه در خلیج عدنˈ که با مشارکت ارتش جمهوری اسلامی تولید و چندی پیش از آن رونمایی شد، اشاره کرد و گفت: این بازی رایانه ای طبق آمارها یکی از پرفروش ترین بازی های ملی، بومی و رایانه ای در کشور به شمار می رود.

معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش درخصوص این بازی رایانه ای گفت: این بازی عنوان بهترین گرافیک و پربازدیدکننده ترین بازی در نمایشگاه رسانه های دیجیتال را به خود اختصاص داد.

واحدی با بیان این که ساخت این بازی های رایانه ای برای کشور هم بازگشت به سرمایه است هم سودآوری دارد، اظهارداشت: البته نگاه ما به سود نگاه جدی نبوده بلکه نگاهی فرهنگی است.

وی گفت: در کشور کتاب های مختلف به چاپ می رسد که دربرخی اوقات سرمایه آن برنمی گردد اما خوشبختانه درخصوص ساخت وتولید این بازی، این اتفاق صورت گرفت.

وی به طراحی و تولید بازی رایانه ای ˈ مدار 10 درجهˈ اشاره کرد و گفت: این بازی در راستای بازی رایانه ای مبارزه در خلیج عدن ساخته شده است اما با یکسری اصلاحات و نسخه جدید، با این تفاوت که در بازی مدار 10 درجه دو طرف بازی کننده رایانه نیستند بلکه هوش انسانی است که این به جذابیت بازی کمک می کند.

واحدی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری نسبت به ساخت بازی های رایانه ای در کشور گفت: رهبر فرزانه انقلاب در دیدار گذشته خود با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی به تولید بازی های رایانه ای و توسعه آن در کشور تأکید داشتند و تأکید فراوانی بر سرمایه گذاری در طراحی و تولید بازی های رایانه ای در کشور داشتند.

وی خاطرنشان کرد: امروز ارتش جمهوری اسلامی افتخار دارد که با ساخت بازی های رایانه ای در کشور، در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری حرکت کرده است.

  • ۹۲/۱۱/۱۹

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">