ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

آیا ایمیل جایگزین دارد؟

| دوشنبه, ۹ اسفند ۱۳۹۵، ۰۱:۰۲ ب.ظ | ۰ نظر

کاربرانی که با اسپم، فیشینگ و ویروس‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند ممکن است تصور کنند ایمیل دیگر متناسب با هدفشان نیست، اما چه چیزی می‌تواند برای استفاده افراد جایگزین ایمیل باشد؟
به گزارش ایسنا،‌ مانند بسیاری افراد دیگر، همه ما ممکن است از ایمیل استفاده روزانه داشته باشیم، اما در حال حاضر به دلیل خطرات ناشی از ویروس‌ها، تروجان‌ها، حملات فیشینگ، اسپم و غیره، این به نوعی رابطه عشق و نفرت تبدیل شده است.
یکی از مشکلات، شناسایی نادرست ایمیل‌ها به عنوان اسپم است. گاهی ممکن است پوشه اسپم خود را در طول هفته بررسی کنید و ببینید بخش امنیتی یاهو برخی از ایمیل‌های شما را به عنوان اسپم در نظر گرفته و آنها را در پوشه اسپم قرار داده است.
حتی ممکن است ایمیل‌هایی از برخی از مخاطبانتان که سال‌هاست با آنها تبادل ایمیل می‌کنید، در این پوشه قرار گرفته باشد. این موضوع می‌تواند موجب مشکلات زیادی شود و گاهی باید برای اطمینان حاصل کردن از اینکه ایمیل شما به مخاطب مورد نظرتان ارسال شده یا نه، از راه‌های دیگری مانند ارسال پیام کوتاه هم استفاده کنید.
در نهایت ممکن است تصور کنید ایمیل دیگر نمی‌تواند متناسب با هدف عمل کرده و نیاز شما را به درستی رفع کند، اما باید توجه داشته باشید احتمالا در آینده نزدیک و حتی در آینده دور هم جایگزینی برای ایمیل وجود نخواهد داشت.
در واقع به نظر می‌رسد استفاده از فناوری اینترنت بدون یک آدرس ایمیل تقریبا غیرممکن است. زیرا ایمیل‌ها هستند که به عنوان شناسه توسط بسیاری از وب‌سایت‌ها، خدمات ابری و حتی سیستم‌های عامل مانند گوگل اندروید و ویندوز مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین بسیاری از شرکت‌ها، مدارس و دانشگاه‌ها به اعضای خود یک آدرس ایمیل منحصر به فرد می‌دهند.
مزیت‌ بی‌نظیر ارائه ایمیل این است که یا هر کس یک آدرس ایمیل دارد و یا می‌تواند به راحتی یک ایمیل ایجاد کند. صدها راه مختلف برای برقراری ارتباط وجود دارد، از جمله فیس‌بوک مسنجر، اسکایپ، واتس‌اپ، تلگرام و غیره. با وجود این حتی فیس‌بوک با ۱.۸۶ میلیارد کاربر فعال ماهانه دسترسی و گستردگی ایمیل را ندارد. ایمیل با نزدیک به ۴.۶ میلیارد حساب کاربری، در حدود ۲.۷ میلیارد کاربر دارد.
دوم مزیت بزرگ ایمیل این است که بر خلاف فیس‌بوک، هیچ کس صاحب آن نیست. هر کسی می‌تواند یک سرویس ایمیل راه‌اندازی کرده و از استانداردهای موجود برای همکاری با هر سرویس ایمیل دیگر استفاده کند، بدون اینکه بخواهد هزینه‌ای به کسی بپردازد. هر کس می‌تواند بدون محدودیت یک برنامه سرویس ایمیل و یا ابزار پردازش ایمیل بنویسد. البته جنبه منفی این موضوع این است که اکثر ایمیل‌ها اسپم هستند.
مزیت سوم ایمیل بر اساس گزارش گاردین این است که می توان آن را برای توزیع هر نوع فایل مورد استفاده قرار داد، اگرچه برخی از خدمات ایمیل ممکن است اندازه فایل و یا محدودیت‌های دیگری تحمیل کند. (برای مثال جیمیل در حال حاضر فایل‌های .exe را ارسال نمی‌کند) شما می توانید اسناد و عکس‌ها را به دوستان خود ارسال کنید، ناشران می‌توانند روزنامه‌ها و خبرنامه‌ها را مانند صفحات وب برای شما بفرستند، خطوط هوایی می‌توانند فایل‌های پی‌دی‌اف کارت‌های شبانه را ارسال کنند و ارسال‌هایی از این دست. وجهه منفی هم این است که مجرمان می‌تواند همین فایل‌ها را به همراه تروجان‌ها و بدافزارها به شما بفرستند.
مزیت چهارم ایمیل این است که این سرویس یک سیستم ذخیره‌سازی و ارسال است. لازم نیست که افراد در حین تبادل ایمیل آنلاین باشند، ایمیل‌ها می‌توانند برای مرجع آینده نگه داشته شوند، به افراد دیگری فرستاده شده و همچنین چاپ شوند.
در نهایت اگر شما می تواند یک جایگزین با سیستم استاندارد برای ایمیل بیاوید که تمام کارایی‌هایی که ایمیل دارد را انجام دهد، احتمالا مشکلات مشابه ایمیل را نیز خواهد داشت، به همین دلیل است که جایگزینی همیشگی ایمیل بعید به نظر می‌رسد.

  • ۹۵/۱۲/۰۹

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">