ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران
خرید‌و‌فروش سیم‌کارت‌های فعال بی‌نام ونشان همچنان به صورت اشکار توسط سودجویان خرید‌و‌فروش می‌شود.
این روز‌ها باکمی جستجو‌ و پرس‌و‌جو در هر سوپر مارکتی به راحتی می‌توانیم تعداد زیادی سیم‌کارت‌های بی‌‌نام ‌ونشان را خریداری و مشکل خود را برطرف کنید.مزاحمت‌های تلفنی شایع‌ترین عواقب سیم‌کارت‌های این‌همچنین هستند.
درچندسال گذشته در بازار خرید‌و‌فروش این سیم‌کارت‌های اعتباری فعال باید مبالغ بیشتری راپرداخت می‌کردیم اما رفته و باگذر‌زمان مبلغ پرداختی برای این ‌سیم‌کارت‌ها کم و کم‌تر شد و حتی می‌توان برای خرید آن‌ها با فروشنده‌ها چانه هم بزنید و قیمت را به مقدار بیشتری کاهش دهید.
درخصوص متقاضیان سیم‌کارت‌های فعال می‌توان گفت که اتباع خارجی و کلاهبرداران و مزاحمان تلفنی که قصد سو استفاده ازاین سیم‌کارت‌ها را دارند از استفاده کنندگان آن‌ها هستند و درنهایت بعداز رسیدن به اهداف شوم خود این افراد سود‌جو سیم‌کارت‌ها را که به قیمت بسیار پایینی خریداری کرده‌اند بدون نگرانی و دغدغه فاش شدن نام‌ونشان، دور می‌اندازند.
اما این سوال همچنان وجود داردکه مالکان اصلی این سیم‌کارت‌ها چه کسانی هستند؟ ود ر پاسخ به این سوال باید بیان کرد که افراد محتاج همانند متکدیان و معتادان و....از جمله افرادی هستند که درقبال دریافت مبالغی اندک، مدارک و هویت خودرا جهت خرید سیم‌کارت‌های اعتباری به حراج می‌گذارند هرچند دراین میان نباید نام افرادی که به جهت دریافت سود بالاتر و بیشتر مدارک خودرا بدون توجه به عواقب کارشان دراختیار سودجویان قرار می‌دهند، نادیده گرفت.
اما جالب توجه است که برخی مسئولان کشوری به هیچ وجه حضور و استفاده‌ی سود‌جویان از سیم‌کارت‌های اعتباری فعال بی‌نام و نشان را قبول ندارند چراکه معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی می‌گوید: به هیچ وجه سیم‌کارت ثبت نشده‌ای وجود ندارد بلکه پیش از وضع محدودیت فروش حداکثر تعداد سیم‌کارت به اشخاص حقیقی و حقوقی توسط رگولاتوری، برخی افراد سیم‌کارت‌هایی را به طور حجمی و با اطلاعات شخصی ناقص خریداری کرده‌اند که امکان سوء استفاده ازآن وجود دارد.
براساس آیین‌نامه وزارت ارتباطات که به اپراتور‌های تلفن همراه ابلاغ شده، حداکثر سقف مجاز واگذاری سیم‌کارت فعال به مشترکان حقیقی 10عدد است و فروش یا فعال کردن سیم‌کارت‌های قبلی فرخته شده برای تمامی اشخاص حقیقی که دارای بیش از9سیم‌کارت فعال هستند به هر طریق و تحت هر عنوان ممنوع است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران این آیین نامه درباره‌ی مشکلات ناشی از واگذاری بی رویه سیم‌کارت تلفن همراه به مشترکان حقیقی و جلوگیری از سوء استفاده‌های احتمالی تصویب شده است اما گویا  این مصوبه خیلی هم تاثیری در روند خرید‌و‌فروش سیم‌کارت‌های اعتباری بی‌نام و نشان نداشته است چراکه با گذری در سطح شهربه راحتی می‌توان تعدادی از‌این سیم‌کارت‌ها را تهبیه و استفاده کنیم. امیدواریم روند خرید‌و‌فروش این سیم‌کارت‌ها بهبود یابند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">