افزایش ۵۶۶ درصدی افشاگری در اینترنت
بررسی های موسسه آی بی ام نشان می دهد در سال ۲۰۱۶ بیش از ۴ میلیارد سند و انواع اطلاعات از سراسر جهان در فضای مجازی منتشر شده که بیش از مجموع اسناد نشت کرده به اینترنت در دو سال قبل از آن است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از زددی نت، در گزارش تازه واحد امنیتی شرکت آی بی ام موسوم به IBM X-Force Threat Intelligence Index ۲۰۱۷ تصریح شده که بخش اعظم این اسناد شامل اطلاعات کارت های اعتباری، کلمات عبور شخصی، داده های مربوط به سلامت شخصی و ... هستند.
اما با ایجاد برخی تغییرات در استراتژی های جنایت سایبری، اسناد افشاشده دیگری مانند آرشیوهای انبوه ایمیل ها، اسناد مختلف تجاری، اطلاعات مربوط به حقوق مالکیت معنوی و کدهای منبع نیز به فضای مجازی نشت می کند.
کالب بارلو معاون ارشد واحد امنیتی آی بی ام معتقد است جانیان سایبری در سال ۲۰۱۶ از روش های متنوعی به خصوص طراحی باج افزار برای دسترسی به اطلاعات مدنظر خود بهره گرفتند و با توجه به رکوردشکنی حجم اطلاعات افشاشده و وجود انبوه اطلاعات خام و دسته بندی نشده باید در انتظار ابداع روش های خاصی برای دسته بندی داده های مذکور باشیم.
آی بی ام می گوید در سال ۲۰۱۵ موسسات ارائه دهنده خدمات درمانی درصدر موسسات مورد حمله قرار داشتند و حمله به شرکت های مالی کاهش یافت. اما در سال ۲۰۱۶ مجددا حمله به موسسات مالی و اعتباری تشدید شد.
بیشترین میزان اطلاعات نشت کرده به اینترنت هم مربوط به شرکت های مخابراتی و شرکت های حوزه فناوری اطلاعات بوده که در سال ۲۰۱۶ برابر با ۳.۴ میلیارد سند بوده است. افزایش ۵۶۶ درصدی اسناد افشاشده در اینترنت در سال ۲۰۱۶ زنگ های خطر را در حوزه امنیت اطلاعات به صدادرآورده است.
- ۹۶/۰۱/۱۲