تاکسییابهای اینترنتی حتما باید مجوز بگیرند
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی توضیحاتی را درباره فعالیت آژانس های موبایلی ارائه کرد.
سردار تقی مهری در گفت وگو با ایسنا درباره فعالیت آژانس های موبایلی اظهارکرد: این آژانس ها مجوز نگرفته اند و باید در ساماندهی که توسط شهرداری ها و وزارت کشور صورت می گیرد تحت عنوان شرکت های حمل و نقل بار یا مسافر مجوز بگیرند.
وی درباره اینکه آیا باید مجوزی هم از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی برای فعالیت این شرکت ها صادر شود یا خیر نیز گفت: نیازی به دریافت مجوز فعالیت از سوی پلیس راهور وجود ندارد.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتطامی درباره اینکه آیا فعالیت آژانس های موبایلی در کاهش حجم ترافیک و آلودگی هوا موثر است یا خیر نیز به ایسنا گفت: فعالیت این آژانس ها می تواند در این زمینه نیز موثر باشد اما همانطور که گفتم حتما باید مجوز های مربوطه را اخد کنند.
به گزارش ایسنا، بیش از یک سال است که دو نرم افزار تلفن همراه تحت عنوان «اسنپ» و «تپسی» برای حمل و نقل مسافر درون شهری فعالیت می کنند.
پلیس آگاهی: شکایتی از «تاکسیهای اینترنتی» به ما نرسیده است
روسای پلیس آگاهی ناجا و تهران بزرگ نسبت به شایعات منتشر شده مبنی بر وقوع جرائمی نظیر اذیت و آزار زنان و سرقت در تاکسیهای اینترنتی، توضیحاتی را ارائه دادند.
به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری تسنیم، فعالیت تاکسیهای اینترنتی، قیمتهای نازل و اقبال عمومی نسبت به استفاده از این تاکسیهای اینترنتی، موضوع فعالیت آژانسهای کرایه خودرو اینترنتی که به صورت اپلیکیشنهای موبایلی با مشتریان و رانندگان خود در ارتباط هستند را بر سر زبانها انداخته و در این میان، شایعات بسیاری از ناامن بودن استفاده از این اپلیکیشنها مطرح شده است. یکی از وقوع اذیت و آزار زنان و دختران توسط رانندگان این تاکسیهای اینترنتی میگوید و دیگری از سرقت اموال و عدم اطمینان به این تاکسیها میگوید.
اما سردار عباسعلی محمدیان نظر دیگری نسبت به این شایعات دارد و در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در پاسخ به این پرسش که آیا تاکنون گزارشی از وقوع جرم توسط رانندگان تاکسیهای اینترنتی به پلیس گزارش شده است، میگوید: با توجه به جرائم مرتبط با حوزه فعالیت پلیس آگاهی که قتل، سرقت، اذیت و آزار، کلاهبرداری و جرائمی از این دست را شامل میشود، تاکنون هیچ گزارشی از وقوع جرم توسط رانندگان تاکسیهای اینترنتی به پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع نشده است.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ خاطرنشان کرد: در حال حاضر هیچ پروندهای از اپلیکیشنهای تاکسی در پلیس آگاهی پایتخت وجود ندارد.
همچنین سردار محمدرضا مقیمی رئیس پلیس نیز در گفتوگو با خبرنگار انتظامی تسنیم، در پاسخ به همین پرسش گفت: تا این لحظه هیچ شکایتی از فعالیت تاکسیهای اینترنتی به پلیس آگاهی در سراسر کشور گزارش نشده است.
به گزارش تسنیم این در حالی است که پیش از این سردار کمال هادیانفر نیز با تاکید بر لزوم ساماندهی فعالیت این تاکسیهای اینترنتی و اخذ مجوزهای لازم از وزرات کشور، عنوان کرده بود تا کنون گزارشی از تخلف فعالیت این اپلیکیشنهای موبایلی به پلیس فتا نیز ارجاع نشده است.