ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

تشکیل کمیته تجدیدنظر در قانون آی‌تی

| يكشنبه, ۱۷ بهمن ۱۳۹۵، ۰۲:۴۰ ب.ظ | ۰ نظر

وزیر رفاه گفت:در حوزه سیاست‌گذاری در IT متاسفانه اشتغال را در نظر نگرفته‌ایم به همین دلیل باید در قانون ‌های سنتی‌مان تجدیدنظر کنیم.

به گزارش فارس، علی ربیعی در حاشیه مراسم افتتاح پروژه‌های خدمات ارتباطی رایتل گفت: در حوزه سیاست‌گذاری در ICT متاسفانه اشتغال را در نظر نگرفته‌ایم این در حالی است که این حوزه سال به سال جایش را در جامعه باز می‌کند.

وی ادامه دا د: قرار است سال آینده سهم اشتغال در این حوزه را به 20 درصد افزایش دهیم و فکر می‌کنم رئیس‌جمهور نیز تأکید دارد که باید تا 20 درصد حوزه ICT سهم اشتغال را تأمین کند.

ربیعی گفت: قانون ‌های ما سنتی شکل گرفته در حالی که این حوزه پدیده نو است و نیاز است که در آن تجدیدنظر کنیم.

وی گفت:‌به همین دلیل کمیته سه نفره از وزارت رفاه، ارتباطات و کشور شکل گرفته تا حوزه ICT را به طور دقیق بررسی کنیم و زمینه گسترش کار را فراهم کرده و موانع اشتغال را رفع کنیم.

وزیر رفاه گفت:‌قانون‌های صنفی و اتحادیه‌های صنفی در این حوزه وجود دارد اما باید مفهوم کارگر را به کاربر دانشی تغییر دهیم چرا که امروز در این حوزه از دنیا عقب هستیم و سهم قابل توجهی را باید در دنیا به دست آوریم.

ربیعی گفت: مفهوم کار در حال تغییر است محیط کار صنعتی نیز تغییر می‌کند به همین دلیل نیاز به تجدیدنظر داریم تا در حوزه بیمه کارگران دانشی کار جدیدی انجام دهیم.

وی درباره وضعیت بیمه افرادی که به شکل دورکاری فعالیت دارند، گفت: مفهوم کار در حال تغییر است. در حوزه دورکاری نیز یک مفهوم در گذشته وجود داشت که فردی امور کاری خود را در منزل انجام دهد. اما اکنون شاهدیم حتی افراد در شهرستان‌ها در حال خدمت‌دهی به شرکت‌های بزرگ هستند که برهمین اساس لازم است قوانین مربوط به دورکاری نوعی تجدیدنظر صورت گیرد.

 

آژانس‌های الکترونیکی جامعه را متأثر کرده است

وزیر رفاه گفت: اکنون سهم اشتغال از آی‌تی، ۱۰ درصد است که امیدوارم برای سال آینده به 12 درصد برسد.

علی ربیعی در مراسم افتتاح پروژه‌های شرکت ارتباطات رایتل گفت: هر سال در دهه فجر فقط نباید به مراسم آن توجه کرد بلکه باید محتوای انقلاب را مرور کنیم و استمرار این محتوا به معنای آن است که نشان می‌دهد انقلاب بر اساس آن شکل گرفته و امروز جهت‌گیری‌های ما سرافرازانه است و آنچه باید بیشتر ملموس کنیم دستاوردهای اقتصادی انقلاب در زندگی روزمره مردم است.

وی ادامه داد: رایتل و کارهایی که در خصوص IT انجام شده، دستاورد انقلاب در حوزه اقتصاد است. این در حالی است که 30 سال پیش نیز در نظریه‌های اقتصاد جهانی، این موضوع پیش‌بینی شده بود که ابتدا بزرگترین اشتغال در صنعت خودرو است و سپس قدرت دنیا در دست کسی است که مسلط بر شاهراه‌های ارتباطاتی باشد.

وزیر رفاه گفت: بدون شک حوزه ITC همه چیز را تحت تاثیر قرار داده و فارغ از اینکه سهم ما از اقتصاد جهانی چقدر است زندگی روزمره ایرانیان متاثر از این حوزه شده و نهادهای اجتماعی نیز در حال تغییر است. 

وی ادامه داد: ارگانومی خانه‌ها عوض شده، رابطه دولت، مردم در زندگی روزمره متاثر از این فضا شده و نمی‌توان شتاب را در این حوزه نادیده گرفت.

ربیعی گفت: باید پرشتاب حرکت کنیم. بیش از 10 درصد از سهم اشتغال به حوزه IT در نظر گرفته شده است. امیدوارم به 20 درصد ارتقاء یابد و برای سال آینده 12 درصد از سهم اشتغال را از حوزه IT پیش بینی کرده‌ایم.

وی گفت:‌ نیاز اجتماعی و دانش اجتماعی به‌گونه‌ای است که باید مدام تغییر کنیم و در آژانس‌های الکترونیکی که اکنون فعالیت می‌کنند می‌بینیم که چطور جامعه را متاثر کرده و پر از این زمینه‌ها در جامعه است که امیدواریم بتوانیم از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

ربیعی گفت:‌ استفاده اخلاقی را در فضای IT باید ترویج کنیم اما متاسفانه بیشتر این پدیده‌ها را آسیب‌شناسی می‌کنیم هر چند که این دیدگاه غلط نیست اما باید فرصت‌های شغلی را در حوزه IT ببینیم و به جای آسیب‌شناسی در حوزه فضای مجازی به فرصت‌های این حوزه بپردازیم. 

وی گفت: خوشحالیم که رایتل یک قران بیشتر در سفره کارگران می‌گذارد. چرا که این شرکت مربوط به بازنشسته‌های تامین اجتماعی و صرفه‌جویی در این حوزه به نفع افراد پایین جامعه و اقتصاد کشور است.

  • ۹۵/۱۱/۱۷

رایتل

وزارت کار

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">