ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

تکذیب آثار منفی پارازیت بر سلامت افراد

| دوشنبه, ۶ دی ۱۳۹۵، ۰۵:۲۶ ب.ظ | ۰ نظر

نایب رئیس مجلس با رد تاثیر مخرب پارازیت‌ها بر سلامت افراد، گفت: اگر مسئولان ادعای تازه‌ای در این‌باره دارند، در کمیسیون بهداشت حاضر شوند و مستندات خود را ارایه دهند.

مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس با یادآوری اظهارات معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت مبنی بر تاثیر پارازیت ها در ابتلا به سرطان، افزود: در مجلس گذشته مسئولان مربوطه گزارش هایی در زمینه نقش پارازیت ها بر سلامت افراد به کمیسیون بهداشت و درمان ارایه کردند که این گزارش همه ادعاها مبنی بر تاثیرگذاری پارازیت ها در بروز سرطان ها را رد می کرد.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: بر اساس گزارش‌های مذکور مستندات و شواهدی مبنی بر سرطان زا بودن پارازیت ها وجود ندارد اما اگر حرف و ادعای تازه ای در این زمینه وجود دارد درخواست می شود تا مسئولان در کمیسیون بهداشت حضور یابند و این مستندات را ارایه دهند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: تا زمانی که صحت ادعای تاثیر پارازیت ها بر سلامت افراد مشخص نشود نمی توان از مسئولان مربوطه سوال کرد اما اگر مدارکی چنین اظهاراتی را اثبات می کند باید ارایه شده تا بتوان پیرامون آن وارد عمل شد و از مسئولان پرسش هایی را مطرح کرد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی  به خانه ملت گفت: بر اساس اطلاعات تکنیکی ارایه شده در کمیسیون بهداشت، اعلام شد که اگر فاصله پارازیت‌ها با افراد بیشتر از دو متر باشد تاثیر خود را از دست می‌دهد این درحالی است که امروزه عنوان می شود امواج موبایل نیز بر سلامت افراد تاثیرگذار بوده و شدت آن از پارازیت ها نیز بیشتر است لذا اگر قرار باشد تاثیر پارازیت ها مشخص شود لازم است تاثیر امواج موبایل نیز مورد بررسی واقع شود.

 

اعلام نظر وزارت بهداشت

در همین رابطه سخنگوی وزارت بهداشت در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا با اظهارنظر دکتر ملک‌زاده در خصوص تأثیر پارازیت‌ها و ایجاد سرطان را تأیید می‌کنید یا خیر، گفت: اظهارنظرهایی در خصوص تأثیر پارازیت بر ایجاد سرطان باید مستدل باشد. امواج ماهواره،‌تلویزیون و موبایل نیز شامل این پارازیت‌ها می‌شود به همین دلیل باید کار وسیعی انجام شود؛ برای انتساب یک مسأله به علتی خاص نیاز به مطالعات چندین ساله وجود دارد ضمن اینکه برای انجام این مطالعات باید شاهد و گروه کنترل هم داشته باشیم. باید در نظر داشت اثرات مضر پدیده‌های جدید منحصر به سرطان نیست و ما در مداخلات جدید باید ایمن بودن را ثابت کنیم.

حریرچی افزود: شواهد کافی یعنی تأثیر مثبت بین عامل تهدیدکننده و سرطان وجود دارد و می‌توان تأثیر عوامل مخدوش‌کننده را با اطمینان حذف کرد و باید برای اظهارنظر بتوانیم هر دو این موارد را با اطمینان اعلام کنیم.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: مثلاً آلاینده‌ها، استرس و پارازیت همگی در ایجاد سرطان مؤثر هستند اما برای اینکه اعلام کنیم هر کدام از این موارد چه میزان و چند درصد در ایجاد سرطان نقش دارند باید مطالعات  وسیع و شواهد کافی انجام گیرد.

  • ۹۵/۱۰/۰۶

پارازیت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">