ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

ثبت‌نام ۲/۹ میلیون نفر در شبکه دانش‌آموزی «شاد»

| دوشنبه, ۲۵ فروردين ۱۳۹۹، ۰۲:۵۰ ب.ظ | ۰ نظر

وزیر آموزش‌ و پرورش گفت: شبکه شاد یکی از افتخارات ملی و نقطه عطفی در تاریخ آموزش‌ و پرورش است.

محسن حاجی میرزایی در نشست با مدیران کل حوزه ستادی که با موضوع شبکه آموزشی دانش آموز (شاد) برگزار شد، اظهار کرد: هر تغییری بر زندگی افراد جامعه تاثیر می‌گذارد و شیوع ویروس کرونا یکی از این نوع تغییرات است که زندگی بشر را تحت تأثیر قرار داده است.

وی افزود: چنانکه دانشمندان می‌گویند پس از دوران کرونا تغییرات اساسی در سطح دنیا صورت می‌گیرد لذا این آزمون بزرگی برای دولت‌ها است و مطمئناً بسیاری از تعادل‌های دنیای کنونی را برهم زده و تعادل‌های جدیدی را ایجاد می‌کند.

حاجی میرزایی با اشاره به حذف و اضافه شدن شکل و شمایل برخی کسب ‌وکارها به دلیل ویروس کرونا، تصریح کرد: بسیاری از شاخص‌های موجود در زندگی بشر  پس از کرونا تغییر می‌کند و جنبه‌های مختلف زندگی تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

وی آموختن مردم را یکی از حقوق مسلم زندگی انسان عنوان کرد و افزود: بیش از یک ونیم میلیارد نفر از دانش  آموزان جهان از مدرسه محروم شدند حال سؤال این است که اگر این بیماری در برهه‌هایی دیگر از زمان ادامه یابد چه بایدکرد؟ لذا طبق مصوبه ستاد مدیریت بیماری کرونا باید برنامه‌ها بر اساس فرض‌های وجود کرونا ارائه شود.

وزیر آموزش‌ و پرورش خاطرنشان کرد: تعطیلی مدارس باعث شد تا بستری را در فضای مجازی برای آموزش دانش آموزان ایجاد کنیم تا شرایط مدرسه و کلاس درس را در فضای مجازی ادامه دهیم.

وی با تشریح تلاش‌های انجام‌شده برای ایجاد شبکه مستقل آموزشی دانش آموز، ادامه داد: اغلب کارکنان ستادی آموزش و پرورش بدون وقفه در تعطیلات نوروزی تلاش کردند تا شبکه شاد در نیمه شعبان راه‌اندازی شود.

وی با ارائه آمارهایی از شبکه آموزشی دانش آموزی در شرایط فعلی گفت: تاکنون ۲۵۰هزار کلاس در شبکه شاد تشکیل‌ شده و بیش از ۲میلیون و۹۰۰هزار کاربر در این شبکه آموزشی ثبت‌نام کردند.

وی بابیان اینکه به اعتقاد بسیاری از کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات، راه اندازی این شبکه نقطه عطفی در تاریخ آموزش ‌و پرورش است، افزود: باوجود شبکه شاد، دیگر نگران تعطیلات ناخواسته در طول سال تحصیلی نیستیم زیرا فرایند آموزش در این شبکه ادامه می‌یابد، همچنین امکان تحقق عدالت آموزشی از این طریق ممکن می‌شود.

وی افزود: شبکه شاد بستر مناسبی است تا بسیاری از آموزش‌ها به آن پیوست شود لذا این شبکه امکان به‌کارگیری ظرفیت‌های آموزشی را ایجاد می‌کند.

وزیر آموزش ‌و پرورش با بیان اینکه  شبکه شاد مختص وزارت آموزش ‌و پرورش است، اضافه کرد: همه مدیران باید به میدان بیایند و در این طرح که یکی از افتخارات ملی است، مشارکت همه‌جانبه داشته باشند.

وی ادامه داد: طرح شبکه آموزشی دانش آموزان می‌تواند بزرگ‌ترین طرح فناوری اطلاعات در خاورمیانه باشد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش ‌و پرورش، حاجی میرزایی افزود: با وجودی که مدت زیادی از راه‌اندازی شبکه شاد نمی‌گذرد، بیش از ۹۰درصد از دانش آموزان و معلمان دوره ابتدایی در این شبکه ثبت‌نام کرده‌اند.

 

در همین رابطه: شبکه آموزشی شاد برای دانش‌آموزان مقطع ابتدایی فعال شد

 رییس مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش گفت: شبکه «شاد» در حال حاضر به صورت آزمایشی برای مقطع ابتدایی فعال شده است.

مهدی شرفی درباره فعالیت شبکه دانش آموزی شاد اظهار داشت: این شبکه آموزشی برای مقطع ابتدایی فعال شده و مدارس منتخب توانسته‌اند آموزش خود را در این فضای ایمن مجازی آغاز کنند.

وی افزود: سایر مدارس نیز به مرور زمان به شبکه شاد اضافه می شوند. این شبکه زیرساختی است که فضای یادگیری را برای تمامی دانش آموزان بدون هیچ محدودیتی فراهم کرده است.

رییس مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش عنوان کرد: زیرساخت شبکه اجتماعی شاد در واقع نقطه اتصال میان دانش آموزان و معلمان است اما برای استفاده نیاز است تا همه دانش آموزان برای حضور در این فضای آموزشی نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

شرفی عنوان کرد: میزان استفاده دانش آموزان از شبکه اجتماعی دانش آموزی (شاد) به ظرفیت فناوری ارتباطات، شبکه اینترنت و دستگاه های هوشمند خانواده ها و معلمان بستگی دارد. با این حال زیرساخت های لازم توسط آموزش و پرورش برای همه دانش آموزان مهیا شده است.

به گفته وی، جدول برنامه درسی دانش آموزان را معاونان آموزشی وزارت آموزش و پرورش تعیین کرده و این برنامه ها در واقع مطابق برنامه هفتگی کلاس های حقیقی تعیین شده است؛ اما با توجه به اینکه کشش یادگیری مجازی سنگین تر است، این آموزش ها تقریبا نصف ساعات درسی هفتگی دانش آموزان درنظرگرفته شده است.

رییس مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش درباره همکاری این سازمان در شبکه شاد با بخش خصوصی گفت: همچنین آموزش و پرورش قصد دارد تا در فاز بعدی کار از تمام ظرفیت بخش خصوصی از پیام رسان گرفته تا تولیدکنندگان ابزارهای آموزشی الکترونیکی که بتوانند خدمات آموزشی دهند، استفاده کند.

شرفی در پایان تاکید کرد: هر مجموعه تولیدکننده ابزارهای کمک آموزشی و آموزشی می توانند به آموزش و پرورش خدمات دهند، درحال حاضر بحث فراخوان این موضوع هم مطرح است تا مدیران مدارس به صورت اختیاری از خدمات این تولیدکنندگان در بخش آموزشی استفاده کنند.

به گزارش ایرنا، تعطیلی مدارس به دلیل شیوع ویروس کرونا از ابتدای اسفند ماه سال ۹۸ تاکنون ادامه دار شده است و هر چند آموزش و پرورش سعی کرده است با استفاده از توان و تجربه معلمان و همکاری رسانه ملی روند آموزش تعطیل نشود اما آموزش در تلویزیون نتوانست به طور کامل نیازهای آموزشی دانش آموزان را مرتفع کند.

محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش با توجه به وجود خلاءهایی در آموزش از راه دور برای دانش آموزان از همان هفته های ابتدایی تعطیلی مدارس، از ایجاد یک شبکه اجتماعی دانش آموزی مستقل برای آموزش مجازی دانش آموزان خبر داده بود.

اکنون پس از گذشت یک ماه از وعده وزیر سرانجام شبکه اجتماعی دانش آموزان تحت عنوان «شاد» آماده شده و در خدمت نظام آموزشی قرار گرفته است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">