ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

خواهش کمیته بین‌المللی المپیک از هکرها

| يكشنبه, ۲۸ شهریور ۱۳۹۵، ۰۳:۱۳ ب.ظ | ۰ نظر

همزمان با انتشار اسناد دیگری از سوی هکرها مبنی بر سکوت کمیته بین المللی المپیک در برابر استفاده قهرمانان اروپایی و آمریکایی از داروهای نیروزا، این کمیته از روسیه خواست برای توقف این روند اقدام کند.

به گزارش ایرنا، در اسناد جدید گروه هکری فنسی بیرز که روسی معرفی شده است، نام 11 ورزشکار دیده می شود که براساس اطلاعات موجود با آگاهی سازمان جهانی مبارزه با دوپینگ (وادا) از داروهای نیروزا استفاده کرده اند.
سازمان جهانی مبارزه با دوپینگ (وادا) اعلام کرده که هکرهای روسی توانسته اند به اسناد مهمی در باره عملکرد این سازمان دست یابند، ولی روسیه ادعای انتساب این اقدام را رد کرده است.
روزنامه روسی نوویه ایزوستیا امروز (شنبه) نوشت: توماس باخ رئیس کمیته بین المللی المپیک المپیک از روسیه خواسته است از ادامه انتشار جدید اسناد هک شده جلوگیری شود.
از سوی دیگر افزون بر نام سه ورزشکار آمریکایی به عنوان استفاده کننده از داروهای نیروزا، در فهرست جدید گروه هکری فنسی بیرز نام ورزشکارانی از آلمان، انگلیس، اسپانیا، استرالیا و دانمارک نیز دیده می شود.
سه ورزشکار انگلیسی رقابت های المپیک ریو 2016 شامل نیکل آدامز با یک طلا در مشت زنی، لوری ثروت دوچرخه سوار دارنده دو نشان طلا و شیون ماری اوکنور با نقره شنای 200 متر این رقابت ها در فهرست گروه هکری فنسی بیرز قرار دارند که اسناد مرتبط با استفاده آنان از داروهای نیروزا انتشار یافته است.
این گروه هکری تاکنون نام و اسناد 30 ورزشکار را که در جریان عملیات هک سامانه رایانه ای سازمان وادا به آن دست یافته، منتشر کرده است و براساس گزارش ها هنوز اسناد دیگری در اختیار دارد.
پس از اولین مرحله از انتشار این اسناد که نام سه ورزشکار قهرمان آمریکایی از جمله برنده چهار مدال طلای شنای المپیک ریو 2016 نیز بین آنان بود، یک مقام وادا هکرهای روسی را متهم شناخت که روسیه این ادعا را رد کرد.
در جریان انتشار این اطلاعات معلوم شده سیمونه بایلز قهرمان ژیمناستیک آمریکا که در المپیک ریو 2016 هم چهار مدال طلا گرفته، از داروهای نیروزا استفاده کرده و وادا هم از آن اطلاع داشته است.
بر اساس قوانین سازمان جهانی مبارزه با دوپینگ، استفاده از داروی متیل فنیدات که در نمونه بایلز پیدا شده، قدغن می باشد، ولی در برابر این واقعیت و ممنوعیت سکوت شده است.
براساس سند انتشار یافته هکری، در حالیکه 11 اگوست (21 مرداد) زمان بازی های المپیک نشانه های استفاده از این داروی ممنوعه در خون بایلز پیدا و ثبت شده است، ولی وی توانسته در رقابت ها شرکت و حتی طلای انفرادی را نیز کسب کند.
بنا به اعلام اسپوتنیک، چند روز بعد نیز با وجود گزارش تائید دوباره دوپینگ این ورزشکار آمریکایی، وادا هیچ واکنشی نشان نداد و باز هم بایلز استفاده کننده از داروی ممنوعه یک طلای دیگر برد و در نتیجه چهار مدال برتر را تصاحب کرد.
بایلز ورزشکار آمریکایی نیز در واکنش به انتشار این سناد، هدف از استفاده دارو ممنوعه ورزشی را برای درمان و کنترل عارضه بیش فعالی خود اعلام کرده و افزوده که کودکی گرفتار این مشکل بوده است.
اولیویه نیگلی یک مقام بلندپایه سازمان جهانی مبارزه با دوپینگ نیز گفته که در حمله هکری انجام شده، هکران روسی شرکت داشته اند و یکی از مدارک کپی شده مربوط به استفاده سرن و وینوس ویلیامز خواهران ویلیامز تنیس بازان معروف آمریکایی از داروهای نیروزا است.
رسانه های روسی بارها اعلام کرده اند که وادا از موارد استفاده ورزشکاران آمریکایی از داروهای نیروزا آگاهی دارد و از آن چشم پوشی می کند، ولی ورزشکاران روسیه را با اتهام در این زمینه به صورت گسترده محروم کرده است.
روسیه به دلیل اتهام استفاده از داروهای نیروزا، افزون بر تحمل منع 100 ورزشکار از حضور در رقابت های المپیک برگزار شده ریو 2016، شاهد محرومیت کامل ورزشکاران پارالمپیکی خود از شرکت در رقابت های این رشته می باشد که 17 شهریورماه در برزیل آغاز شده است و همچنین به احتمال زیاد نمی تواند در پارالمپیک زمستانی پیونگ جانگ 2018 کره جنوبی شرکت کند.
براساس نتایج تحقیقات وادا که چندی پیش انتشار یافت، روسیه با 148 مورد تایید شده نقض مقررات برای سال 2014 در صدر این فهرست جهانی قرار گرفته است و سپس ایتالیا با 123 و هند با 96 مورد دوپینگ تایید شده در رده های دوم و سوم هستند.
روسیه بارها اعلام کرده است که نهادهای جهانی ورزشی به ویژه مراجع بین المللی ضد دوپینگ در حالی موضوع استفاده از دوپینگ علیه ورزشکاران روسی را مطرح و به صورت انبوه و عمومی رای محرومیت صادر می کنند که به حقایق استفاده از داروهای نیروزا در کشورهای دیگر (غربی) توجهی نمی کنند.

  • ۹۵/۰۶/۲۸

هکرها

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">