دلایل تکراری و کهنه عدم تحقق اینترنت پرسرعت
مدیر اجرایی شرکت آسیا تک گفت: پهنای باندی که مخابرات از خارج خریداری می کند در حدود 30 STM1 است که هر STM1 در حدود 155 مگابیت اطلاعات اینترنت است که این پهنای باند با ضریبی در میان شرکتهای دارای مجوز توزیع می شود.
عزت الله حاجی بنده مدیر اجرایی شرکت آسیا تک در گفتگو با خبرنگار مهر استفاده از اینترنت را برای توسعه اموری چون آموزش مجازی و تجارت الکترونیکی ضروری دانست و گفت: یکی از راحت ترین روشهای استفاده از اینترنت dial up است که در این روش علاوه بر اشغال خط تلفن، هزینه تلفن نیز از مشترکان دریافت می شود.
وی استفاده از شبکه "خطوط ارتباطی اختصاصی" را از دیگر روشهای اتصال به شبکه اینترنت ذکر کرد و افزود: این روش به صورت فیزیکی و رادیویی مانند Wimax و یا ارتباطات ماهواره ای با اتصال به هاب به شبکه WAN متصل شوند.
حاجی بنده با بیان اینکه این روش در سازمانهای بزرگ، شرکتهای بیمه گذار و بانکها مورد استفاده قرار می گیرند، ادامه داد: این خدمات بسته به نوع رادیو و فاصله از 128 کیلو بیت تا 30 مگا بیت ارائه می شود.
ارائه مجوز از سوی وزارت ارتباطات به 11 شرکت برای ارائه اینترنت پرسرعت
مدیر اجرایی شرکت آسیا تک، ADSL را یکی از روشهای آسان برای استفاده فراگیر اینترنت پر سرعت ذکر کرد و اظهار داشت: برای این منظور از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مجوزی به 11 شرکت تحت عنوان شرکتهای "ندا" ارائه شد تا اینترنت پر سرعت را در اختیار مشترکان قرار دهند.
وی در این باره توضیح داد: برای ارائه این نوع ارتباط در مرکز تلفن منطقه وسیله ای به نام اسپلیتر splitter (جدا کننده) نصب می شود. استفاده از این وسیله این امکان را ایجاد می کند که Voice و اینترنت را به منزل ارسال می کند و با تفکیک این دو بدون اشغال خط تلفن کاربر به اینترنت وصل می شود.
به گفته وی این خدمات می تواند از 64، 128 و 512 کیلو بیت تا 2 مگابیت ارائه شود.
ارتباط اینترنت پرسرعت با فاصله منزل تا مرکز تلفن
مدیر اجرایی شرکت آسیا تک خاطرنشان کرد: ارائه اینترنت پر سرعت بسته به فاصله منزل تا مرکز تلفن دارد هرچه فاصله نزدیکتر باشد سرعت بیشتر می شود.
دلایل محقق نشدن ادعاهای شرکتهای ISP در زمینه سرعت خطوط ADSL
حاجی بنده به محقق نشدن ادعاهای شرکتهای ISP در زمینه سرعت خطوط ADSL به مهر گفت: پهنای باندی که مخابرات از خارج خریداری می کند در حدود 30 STM1 است که هر STM1 در حدود 155 مگابیت اطلاعات اینترنت است که این پهنای باند با ضریبی در میان شرکتهای دارای مجوز(ندا) توزیع می شود.
وی با تاکید بر این مطلب که اگر تعداد مشتریان بیش از ظرفیت پهنای باند باشد سرعت خطوط با مشکل مواجه می شود، خاطر نشان کرد: اینترنت مانند برق و یا گاز قابل نگهداری و ذخیره سازی نیست از این رو شرکتهای ارائه دهنده این خطوط با این تصور که مشترکان به طور همزمان از شبکه استفاده نمی کنند همواره بیش از ظرفیت پذیرش دارند و در صورتی که کلیه مشترکان در زمان خاصی به اینترنت وصل باشند افت سرعت مشاهده می شود.
مدیر اجرایی شرکت آسیا تک کمبود فضای مراکز مخابراتی را از دیگر مشکلات در این زمینه نام برد و اضافه کرد: در برخی از مراکز به دلیل کمبود فضا، اجازه نصب سیستم های "اکتیو" مورد نیاز برای راه اندازی اینترنت ADSL وجود ندارد از این رو این شرکتها فضاهایی را در نزدیکی مرکز مخابرات با قیمتهای بالا خریداری می کنند که این امر بر روی قیمتها تاثیر دارد.
- ۸۷/۰۷/۰۷