ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

مدیرعامل شرکت توانیر اعلام کرد: طرح جامع خواندن 300 هزار کنتور برق در کشور در صورت سرمایه گذاری سه هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی دارد اجرایی می شود.

به گزارش ایرنا، «آرش کردی» روز دوشنبه در همایش نقش کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در صنعت آب و برق افزود: سرمایه گذاران بخش خصوصی می توانند برای ورود به اجرای این پروژه سرمایه گذاری کرده و از منافع آن استفاده کنند.
وی ادامه داد: طرح جامع اندازه گیری پارامترهای مختلف صنعت برق نیز تهیه شده است که با اجرای آن 35 میلیون مشترک تحت پوشش قرار می گیرند.
کردی خاطرنشان کرد: اکنون هیج روستای بالا 10 خانواری در کشور وجود ندارد که به شبکه سراسری برق متصل نباشد و بخش خصوصی و فعالان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات می توانند از این ظرفیت ها نهایت استفاده را داشته باشند.
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: اکنون امکان اتوماسیون در طول 900 هزار کیلومتر از شبکه توزیع کشور فراهم است که بخش خصوصی باید برای استفاده از آن اقدام کند.
به گفته وی، مدل اقتصادی به اشتراک گذاری شبکه برق کشور برای حضور فعالان بخش فناوری اطلاعات تا سه هفته آینده تدوین خواهد شد و براساس آن فعالان می توانند ورود کرده و طرح های خود را اجرایی کنند.
کردی خاطرنشان ساخت: اکنون 124 هزار کیلومتر شبکه برق در نقاط مختلف کشور گسترش یافته که می توان از این ظرفیت برای توسعه شبکه فیبرنوری توسط بخش خصوصی استفاده کرد؛ گرچه اکنون 23 هزار کیلومتر آن اجرایی شده است.
مدیرعامل شرکت توانیر یکی از مهمترین برنامه های این شرکت را کنترل پذیر کردن شبکه انتقال دانست که با استفاده از توان فناوری اطلاعات و ارتباطات می تواند اجرایی شود.
وی مهمترین نقطه ضعف صنعت برق را نبود روش اندازه گیری هوشمند و مدیریت مصرف برق عنوان کرد و از فعالان ارتباطات و فناوری اطلاعات خواست به این بخش ورود کنند و از ظرفیت های صنعت برق استفاده کنند.

 

سامانه خدمات الکترونیک مشترکان آب و فاضلاب تهیه شد

 معاون برنامه‌ریزی و منابع انسانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: سامانه جامع خدمات الکترونیک مشترکان آب و فاضلاب مبتنی بر رایانش ابری تهیه شده است.

به گزارش ایرنا، رایانش ابری (Cloud Computing) مدلی بر پایه شبکه‌های رایانه‌ای مانند اینترنت است که الگویی تازه برای عرضه، مصرف و تحویل خدمات رایانشی (شامل زیرساخت، نرم‌افزار، بستر، و سایر منابع رایانشی) با به ‌کارگیری شبکه ارائه می‌کند.
«رایانش ابری» از ترکیب دو کلمه رایانش و ابر ایجاد شده‌است. ابر در اینجا استعاره از شبکه یا شبکه‌ای از شبکه‌های وسیع مانند اینترنت است که کاربر معمولی از پشت صحنه و آنچه در پی آن اتفاق می‌افتد اطلاع دقیقی ندارد (مانند داخل ابر) در نمودارهای شبکه‌های رایانه‌ای نیز از شکل ابر برای نشان دادن شبکهٔ اینترنت استفاده می‌شود.
در همین پیوند، رضا گیاهی روز دوشنبه در همایش نقش ارتباطات و فناوری اطلاعات صنعت آب و برق کشور که در وزارت ارتباطات برگزار شد، اظهار داشت: اجرایی شدن این سامانه تحول تازه ای در بخش خدمات برای مشترکان آب و فاضلاب به همراه خواهد داشت زیرا این روش با ایجاد سیستم یکپارچه اطلاعات، ارتباط پایداری با سایر سامانه ها ایجاد خواهد کرد که در نهایت به نفع کاربر نهایی خواهد بود.
گیاهی خاطرنشان ساخت: این سامانه شفافیت در درآمد ها و هزینه های آب و فاضلاب ایجاد خواهد کرد ضمن آنکه روشی نوین برای ارائه قبض به مشترکان ارائه می دهد.
معاون برنامه‌ریزی و منابع انسانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: مدل اجرایی و مالی این سامانه آماده شده است که در مدت 14 ماه اجرایی خواهد شد و بعد از آن 2 هزار و 500 نقطه در کشور به یکدیگر متصل می شوند.
وی افزود: تاکنون سرمایه گذاری 30 هزار میلیارد تومانی به روش های احداث، بهره برداری و واگذاری (BOT) و احداث، بهره برداری و تملیک (BOO) در بخش آب و فاضلاب کشور انجام شده و در مجموع بخش غیردولتی 29 هزار میلیارد تومان در این بخش سرمایه گذاری کرده است.
گیاهی گفت: اما تاکنون سرمایه گذاری برای توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش آب و فاضلاب نشده است که باید برای آن اقدام کرد.
همایش نقش ارتباطات و فناوری اطلاعات صبح امروز با حضور محمدجواد آذری جهرمی وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات در محل این وزارتخانه برگزارشد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">