قدردانی روزنامهنگاران آیتی از وحید صدوقی
جمعی از مدیران مسوول و روزنامهنگاران باسابقه حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور روز سه شنبه 22 اسفند طی دیداری با وحید صدوقی مدیر عامل پیشین شرکت ارتباطات سیار ایران (همراهاول) از او بهعنوان مدیری موفق در عرصه ارتباطات کشور قدردانی و با اهدای لوح از اقدامات 12 ساله وی در ایجاد تحول در عرصه ارتباطات سیار که منجر به توسعه کشور شد تقدیر و تشکر کردند.
در این دیدار حاضران در جلسه با تاکید بر رویکرد حرفهای و سالم شرکت ارتباطات سیار ایران در تعامل با رسانهها و روزنامهنگاران، از خدمات ماندگار و زیربنایی وحید صدوقی مراتب قدردانی خود را اعلام کرده و برای وی در پذیرش مسوولیتهای آتی آرزوی توفیق کردند.
وحید صدوقی نیز در این نشست، با مرور و یادآوری فراز و نشیبهای دوران مدیریت خود برای رساندن اپراتور اول کشور به جایگاه امروز، نقش رسانههای تخصصی و حرفهای را در نیل به این موقعیت موثر دانست.
متن لوح اهدایی از طرف جمعی از روزنامهنگاران حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور به این شرح است:
من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق
جناب آقای مهندس وحید صدوقی
«امروز به جرات میتوان گفت که جنابعالی الگویی از مدیریت جامع الاطراف، بیآلایش، مردمی و البته رسانهای هستید که توانایی پذیرش و اجرای مسوولیتهای به مراتب کلانتر و حساستر در کشور را دارد.
حالا انتصاب جنابعالی به مسوولیتهای جدید بیشک پیامآور اهمیت آن جایگاه و مترادف با تحول و جهش در آن مجموعه است.
فراموش نخواهیم کرد که وحید صدوقی یکی از حامیان بزرگ رسانههای کشور بود و به سهم خود نقش مهمی در اشتغال و روشن ماندن چراغ رسانههای کشور ایفا کرد، از این بابت قدردان شماییم.
برای جنابعالی به عنوان یک ذخیره و سرمایه مدیریتی با ارزش برای ایران عزیز در زندگی شخصی و حرفهای آرزوی سلامت و توفیقات روز افزون داریم.
امضا کنندگان: محمود اروج زاده، مهدی بگلری، ایمان بیک، محمدرضا بهنامرئوف، ابوالفضل شاکری و علی شمیرانی.»
در این دیدار که با حضور مهرداد توکلی و سعید عسکری از مدیران سابق این شرکت برگزار شد، روزنامهنگاران قدیمی این حوزه، از مجموعه همراه اول به عنوان سازمانی که اکنون در نقطهای شایسته قرار دارد یاد کردند و برای ادامه روند موجود و نیز توسعه آن در منطقه ابراز امیدواری کردند.
وحید صدوقی اردیبهشتماه سال ۸۵ که مصادف با آغاز به کار تالیا و اپراتور دوم بود و تعهدات بزرگی نیز متوجه شرکت ارتباطات سیار ایران بود، سکان مدیریت این شرکت را در دست گرفت و طی ۱۲ سال مدیریتش بر همراه اول، درآمد این اپراتور را ۱۱ برابر کرد و در حالی که سال ۸۴ درآمد دولت از این اپراتور تنها ۵۷ میلیارد تومان بود، در سال ۹6 وی آن را به بیش از سه هزار میلیارد تومان رساند.