محتوای کتب درسی در شبکه شاد بارگذاری شد
وزیر آموزشوپرورش اظهار کرد: سال تحصیلی جدید را با تأکید بر سه اصل سلامتی، آموزش همه دانش آموزان و توجه به نگرانی اولیاء آغاز کردیم.
صبح امروز محسن حاجی میرزایی در حاشیه بازدید از سه مدرسه در منطقه ۱۰تهران که با حضور معاون اول رئیسجمهور انجام شد و در دیدار صمیمی با معلمان و کارکنان دبستان حافظی، اظهار کرد: سال تحصیلی جدید را با ۱۴میلیون ۷۰۰هزار دانشآموز آغاز کردیم.
وی افزود: سال تحصیلی جدید را با تأکید بر چند اصل آغاز کردیم؛ اصل اول سلامتی است لذا پروتکلهای بهداشتی در دستور کار قراردادیم و بر اجرای آن نظارت میکنیم بنابراین از مدیران، معلمان و خانوادهها خواستیم تا در همه شرایط پروتکلها را رعایت کنند.
حاجی میرزایی تصریح کرد: اصل دوم این است که همه دانش آموزان آموزشها را دریافت کنند بهگونهای که هیچکس از آموزشها محروم نشود.
وی با اشاره به اصل سوم گفت: سومین اصلی که موردتوجه قراردادیم این بود که خانوادهها نگران سلامتی و آموزش فرزندانشان هستند، لذا اصل سوم توجه به نگرانی اولیا است.
وزیر آموزشوپرورش اظهار کرد: برای مسئله کرونا در تمام دنیا هم راهحل مشترک و واحدی وجود ندارد زیرا شرایط در کشورها متفاوت است.
وی ادامه داد: شرایطی را پیشبینی کردیم که آموزش تداوم داشته باشد، شبکه شاد با ظرفیتهای جدید را فعال کردیم لذا امکانات جدیدی را در این شبکه قراردادیم ازجمله ارتباط تصویری بین معلم و شاگرد، حضور و غیاب دانش آموزان و محتوای کتب درسی را در شبکه شاد بارگذاری کردیم و آموزشها نیز بهصورت زنده در این شبکه ارائه میشود.
عضو کابینه تدبیر و امید خاطرنشان کرد: علاوه بر آموزشهای مستقیم، سه شبکه تلویزیونی نیز آموزشها را ارائه میدهند در ابتکاری که انجام شد آموزشهای ویژه ناشنوایان نیز ارائه میشود.
وی از پوشش بیش از ۹۷درصدی شبکههای تلویزیونی در سراسر کشور خبر داد و افزود: برای رفع مشکل ارتباط یکطرفه تلویزیون در آموزشها، از طریق شبکه شاد عمل کردیم.
حاجی میرزایی گفت: تأکید میکنم جایگزین آموزشهای حضوری وجود ندارد زیرا کودکان با حرکت در فضای مدرسه ظرفیتهای ذهنیشان افزایش مییابد.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، وی افزود: نگرانیهای اولیا از دوری دانش آموزان از مدرسه کمتر از نگرانی از ویروس کرونا نیست.
ساعات حضور در شبکه شاد اعلام شد/صدور دستور توزیع سیمکارتها
مشاور وزیر و مسئول شبکه آموزشی دانش آموز(شاد) زمانبندی ساعات آموزش در شبکه شاد را اعلام کرد و گفت: ساعت حضور در شبکه شاد در هر روز حدود ۲ تا ۲.۵ ساعت است.
حسن الحسینی در گفت وگو با ایسنا، در پاسخ به اینکه آیا ساعت های استفاده از شبکه شاد شناور است یا معلمان باید در ساعت هایی که شما تعیین می کنید در کلاس حضور داشته باشند؟ اظهار کرد: به لحاظ مدیریت ترافیک شبکه چهار، بازه زمانی تعریف شده که طبق آن عمل می شود.
وی افزود: بازه زمانی یک که صبح اجرا می شود برنامه آموزش مجازی متوسطه اولی هاست. بازه زمانی دوم صبح نیز برنامه آموزش مجازی متوسطه دوم است.
مشاور وزیر و مسئول شبکه آموزشی دانش آموز(شاد) ادامه داد: بازه زمانی سوم که ابتدای بعدازظهر اجرا می شود، برنامه آموزش مجازی ابتدایی دوره دوم و بازه زمانی چهارم که عصر اجرا می شود برنامه آموزش مجازی ابتدایی دوره اول است. در مقابل آموزش تلویزیونی متوسطه بعدازظهرها و آموزش تلویزیونی ابتدایی ها صبح پخش می شود.
الحسینی درباره ساعات کلاس ها نیز گفت: عمدتا کلاس های ما ۲۵ دقیقه برای ابتدایی، ۳۰ دقیقه برای متوسطه اول و ۳۵ دقیقه برای متوسطه دوم است. استانداردهایی که فضای مجازی در دنیا دارد و همچنین ظرفیت یادگیری افراد در شبکه محاسبه شده است و باید طبق این ضابطه کار کنیم.
وی با اشاره به اینکه کلاس ۹۰ دقیقه ای به ۳۰ دقیقه کاهش یافته است گفت: تایم زمانی آموزش در هر روز برای هر مقطع تحصیلی بین دو تا دو و نیم ساعت خواهد بود.
مشاور وزیر و مسئول شبکه آموزشی دانش آموز(شاد) درباره آخرین وضعیت توزیع سیمکارت های دانش آموزی نیز اظهار کرد: فعلا دستورش صادر شده و دو اپراتور در حال تدارک هستند که به زودی جزئیات کامل آن اعلام می شود.