ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

10 کشور برتر با بیشترین تراکم جرایم سایبری

| شنبه, ۳۰ بهمن ۱۴۰۰، ۰۴:۳۷ ب.ظ | ۰ نظر

کارشناسان 10 کشور برتر با بیشترین تراکم جرایم سایبری را مشخص کردند که بریتانیا در این لیست در رتبه اول قرار دارد.
به گزارش سایبریان؛ شرکت امنیت سایبری «Surfshark» مطالعه‌ای را در مورد 10 کشور برتر با بیشترین جرایم سایبری انجام داده است. براساس این مطالعه، بریتانیا در صدر فهرست قرار دارد و پس از آن ایالات متحده، کانادا و بلژیک قرار دارند. بریتانیا به ازای هر یک میلیون کاربر اینترنت، 3409 قربانی داشت که تقریباً 2 برابر ایالات متحده (1724 در هر یک میلیون کاربر) است. تعداد قربانیان در بریتانیا 130 درصد نسبت به سال 2019 افزایش یافته که دومین رشد سالانه در سراسر جهان پس از آفریقای جنوبی است که با شدیدترین افزایش 277 درصدی مواجه شد.

ویتاوتاس کازیوکونیس (Vytautas Kaziukonis)، مدیر عامل Surfshark توضیح داد که با دیجیتال شدن بیشتر زندگی ما، هر سال احتمال قربانی شدن در جرایم آنلاین افزایش می‌یابد. از سال 2001، تعداد قربانیان جرایم آنلاین 15 برابر افزایش یافته و خسارات مالی بیش از 200 برابر، از 2000 دلار به 480 هزار دلار در ساعت، افزایش یافته است. به ناچار، چشم‌انداز حریم خصوصی و امنیت سایبری طی چند سال آینده به سرعت تغییر خواهد کرد. درنتیجه، اکنون زمان خوبی برای تمرکز بر بهداشت امنیت سایبری شخصی برای ایمن‌تر ماندن آنلاین است.

طبق این تحقیق، ایالات متحده و کانادا از سال 2019 شاهد افزایش حدود 50 درصدی قربانیان جرایم سایبری بوده اند.

هند با 4 قربانی به ازای هر یک میلیون کاربر و افزایش یک درصدی نسبت به سال 2019 در انتهای فهرست قرار گرفت. این کشور همراه با بلژیک جزو کشورهایی با کمترین رشد سالانه قربانیان جرایم سایبری بودند. با این حال، بلژیک با 94 قربانی در هر یک میلیون کاربر در سال 2020 در رتبه چهارم فهرست تراکم قرار دارد.

جدا از دو استثناء بلژیک و هند، تعداد کلی جرایم سایبری در سال 2020 بیش از 30 درصد افزایش یافته است.

 

محبوب‌ترین جرایم سایبری

طبق مطالعه Surfshark، فیشینگ برای دومین سال متوالی همچنان رایج‌ترین جرم سایبری است. در سال 2020، در مجموع 241343 قربانی فیشینگ وجود داشت. با این حال، به طور متوسط، قربانیان فیشینگ کمترین مقدار پول را از دست دادند (225 دلار به ازای هر قربانی)، در حالیکه افرادی که قربانی کلاهبرداری سرمایه‌گذاری شدند، با بیشترین ضرر (38287 دلار به ازای هر قربانی) مواجه شدند.

در عین حال، کلاهبرداری احساسی و اعتماد به نفس بیشترین تأثیر مالی را روی قربانیان خود داشت. مردم بیش از 600 میلیون دلار از این طریق در سال 2020 از دست دادند. در آن سال کمترین تأثیرگذاری جرایم آنلاین، حملات انکار سرویس (DoS)، تنها حدود 2000 قربانی با میانگین ضرر 254 دلار، گزارش شد.

الکساندر والنتیج (Aleksandr Valentij)، مدیر ارشد امنیتی در Surfshark اظهار داشت: «با افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی، ممکن است شاهد جنگ‌های سایبری و جاسوس‌افزارهای مشابه جاسوس‌افزار اسرائیلی پگاسوس (Pegasus) باشیم.»

به گفته کارشناسان، در مجموع جرایم سایبری حداقل 5,654,947 قربانی و 19 میلیارد و 216 میلیون دلار خسارت در طول دوره 20 ساله داشته است.

با مشاهده این مشکل، Surfshark یک دماسنج آسیب‌پذیری داده ایجاد کرد که اطلاعات منبع باز اف‌بی‌آی (FBI) و الگوریتم‌های تحقیقاتی را ترکیب می‌کند؛ این ابزار آنلاین به کاربران امتیاز ریسک شخصی، جرایم سایبری خاص احتمالی و تاکتیک‌های پیشگیری را بسته به نقاط داده انتخابی می‌دهد.

دماسنج آسیب‌پذیری داده همچنین حاوی توضیحات، گونه‌شناسی، نکات و آمار 20 جرم مختلف اینترنتی با هدف کاربران فردی است. این دایره‌المعارف همچنین دارای پوشش گسترده آماری از روندها و الگوهای موجود در زمینه جرایم سایبری است.

  • ۰۰/۱۱/۳۰

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">