ISPها از زیرساخت SLA بخواهند
ظرف یک ماه آینده به ظرفیت ارتباطات زیرساخت 4 STM1 اضافه میشود.
مهندس ناصر یوسفپور, مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت, درگفت و گو با خبرنگار ایلنا, با اشاره به ارتقای راههای ارتباطی کشور, اظهارداشت: حدود دو سال پیش تمامی ترافیکهای ارتباطی کشور از مسیر جاسک فجیره (ایران - امارات) بود که با قطعی کابل کل ارتباطات کشور دچال اختلال میشد ؛ اما در حال حاضر و با افزایش تعداد مسیرهای ارتباطی حتی با قطع کابل در این مسیر مانند هفته گذشته کمترین خلل ممکن در ترافیک اینترنت و Voice پیش آمد.
وی، گفت: مسیر ارتباطی را از طریق کشور ترکیه و نیز مسیرهای ماهوارهای بازسازی کردیم و در حال حاضر هیچ مشکلی در بحث ارتباطات کشور وجود ندارد.
یوسفپور، با بیان اینکه طی هفته گذشته 3 STM1 به ظرفیت ارتباطات کشور اضافه شد, افزود: در حال حاضر برقراری ارتباط از طریق 25 STM1 انجام میگیرد که با برقراری 4 STM1 طی یک ماه آینده میزان ظرفیت ارتباطات زیرساخت کشور حدود 30 درصد افزایش مییابد.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت, از انجام مذاکره با کشورهای روسیه و آذربایجان به منظور ایجاد مسیری جدید تا استکهلم سوئد خبر داد و گفت: به دنبال گسترش و تعدد مسیرهای زیرساخت هستیم.
یوسفپور ، در خصوص قرارداد با شرکت فلگ آلمان به منظور ارایه سرویس ارتباطی به زیرساخت, تصریح کرد: در هفته گذشته و طی برگزاری نمایشگاه تلکوم جهانی هنگکنگ با مسوولان فلگ مذاکره داشتیم و در خصوص اخذ ضمانتنامه و تعهد این شرکت به نتایجی رسیدیم.
وی ، با بیان این که در صورت تعهد فلگ به منظور ضمانتنامه مالی, حتماً مسیر ارتباطی کشور از طریق این شرکت برقرار میشود, یادآور شد: آمادگی مشارکت خود را با فلگ اعلام کردیم که در صورت ارائه ضمانتنامه بانکی از این شرکت و قبول وزارت ارتباطات در این خصوص, آماده بستن قرارداد با این شرکت هستیم.
مهندس یوسفپور, همچنین در خصوص خسارتهای وارد آمده به شرکتهای ISP در قطعی فیبرنوری طی هفته گذشته با بیان اینکه میزان خسارت هنوز محاسبه نشده است, تاکید کرد: مادامی که قرارداد شرکتهای اینترنتی سطح سرویس خدمات (SLA) را شامل نشود ، نمیتوانند در مورد قطعیها اعتراض کنند.
وی ، گفت: ISP ها باید با ما قرارداد ببندند که سطح سرویس خود را مشخص و نسبت به آن خدمات دریافت کنند که در حال حاضر شرکت زیرساخت آماده انعقاد این قرارداد است.
- ۸۵/۰۹/۱۹