ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

ISP‌های آمریکا: داده‌های کاربران را نمی‌فروشیم

| سه شنبه, ۱۵ فروردين ۱۳۹۶، ۱۲:۳۶ ب.ظ | ۰ نظر

مجلس نمایندگان آمریکا هفته گذشته قانون حریم خصوصی آنلاین مصوب آخرین ماه های دولت باراک اوباما را لغو کرد. این اولین گام در مسیری است که به ارایه دهندگان اینترنت اجازه می دهد عادات وب گردی مشتریان خود را بفروشند. اما برخی از ارایه دهندگان خدمات اینترنتی آمریکا همانند Comcast، AT & T و ورایزون اعلام کرده اند که از این مصوبه تبعیت نخواهند کرد.
Ubergizmo- مجلس نمایندگان آمریکا هفته گذشته با 215 رای موافق در برابر 205 رای مخالف به لغو قانون مصوب کمیسیون فدرال ارتاباطات زمان اوباما رای داد و آن را برای امضا به دونالد ترامپ، رییس جمهوری آمریکا ارجاع داد. این رای مجلس نمایندگان بخشی از یک تلاش گسترده از سوی جمهوریخواهان برای لغو مقررات وضع شده در ماه های آخر دولت اوباماست. هدف قانون مصوب کمیسیون فدرال ارتباطات این بود که به مصرف کنندگان کنترل بیشتری بر چگونگی ارایه اطلاعات توسط ارایه دهندگان اینترنت بدهد. اما منتقدان بر این باور هستند که این قانون موجب افزایش هزینه و محدود کردن نوآوری می شود.
نانسی پلوسی، نماینده دموکرات کالیفرنیا و رییس اقلیت دموکرات مجلس نمایندگان در این مورد گفت: این تلاش تحت رهبری جمهوری خواهان مبتنی بر اولویت دادن منافع و نادیده گرفتن نگرانی های حریم خصوصی مردم آمریکاست. وی افزود: مردم آمریکا با جمهوریخواهان درباره اینکه این اطلاعات (عادات وبگردی شهروندان) باید فروخته شود، موافقت ندارند و قطعا این اطلاعات بدون اجازه شما نباید فروخته شود. وی همچنین گفت: ارایه دهندگان پهنای باند (اینترنت) اطلاعات خصوصی زیادی درباره ما و خانواده های ما دارند.
براساس این گزارش، لغو قانون کمیسیون فدرال ارتباطات موجب می شود که اطلاعات آنلاین مردم در وضعیت تار و مبهی قرار گیرد. کارشناسان می گویند طبق قانون فدرال هنوز هم ارایه دهندگان اینترنت ملزم به محافظت از اطلاعات مشتریان هستند، اما قانون فعلی مشخص نمی کند که شرکت ها دقیقا باید چه کنند یا چگونه عمل کنند و قانون اخیر کمیسیون ارتباطات دقیقا برای شفاف سازی این موضوع بود که مجلس نمایندگان آن را لغو کرد.
علاوه بر این، بر اساس قطعنامه جدید، ارایه دهندگان خدمات اینترنتی آمریکا می توانند بدون هیچ گونه محدودیتی، اطلاعات جمع آوری شده از فعالیت کاربران در فضای وب را به سازمان های درخواست کننده بفروشند. با این حال، جرارد لوییس، از مدیران ارشد کمپانی کام کست در این رابطه گفت: ما هرگز اقدام به فروش تاریخچه وب گردی کاربران خود نخواهیم کرد. ما حتی قبل از آنکه FCC هم قانونی را در زمان اوباما در این رابطه به تصویب رساند، این کار را انجام نمی دادیم و اکنون نیز هیچ تصمیمی برای عملی کردن چنین طرحی نداریم.
 یچارد یانگ، سخنگوی ورایزن نیز بیان کرد که این شرکت هرگز اطلاعات کاربران خود را نفروخته است و در آینده نیز دست به چنین اقدامی نخواهد زد. شرکت AT&T نیز اعلام کرد: به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی اطلاعات کاربران خود را در اختیار سایر افراد قرار نخواهیم داد. ‌(منبع:فناوران)

  • ۹۶/۰۱/۱۵

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">