ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

همه ما در رسانه‌ها به شکل تئوریک یا حداکثر به شکل محدود و مقطعی اطلاعات و مشاهداتی از زندگی در عصر اینترنت چیزها که در آن تمامی اشیاء به یکدیگر متصل و با هم ارتباط برقرار می‌کنند شنیده‌ایم.

برای مثال به کمک اینترنت چیزها یا اینترنت اشیا، حتی لاستیک خودروها نیز به چیپ‌های بسیار کوچکی تجهیز می‌شود که چنانچه زمانی مستهلک و غیر قابل استفاده باشد، پیام نیاز به تعویض برای راننده ارسال می‌کند. اما این پایان ماجرا نیست و اگر راننده‌ای به این اخطارها بی‌توجهی کرده و جان خود و سایرین را با خودرویی نا امن به خطر بیندازد، لاستیک مستهلک می‌تواند یک گزارش برای پلیس نیز ارسال کند تا از حرکت این ماشین ناامن جلوگیری شود!

کاربرد اینترنت چیزها به قدری گسترده، متنوع و مفید است که می‌توان مدت‌های طولانی درباره آن سخن گفت. اما شرکت سامسونگ در یک کنفرانس رسما نمایشی واقعی و عملی از تجربه زندگی در عصر اینترنت چیزها ارایه کرد که در آن اشیا و چیزهای اطراف ما علاوه بر اتصال با یکدیگر حتی به هوش مصنوعی این شرکت یعنی بیکسبی هم مجهز شده و می‌توانند در هر زمان پاسخگوی نیازهای مختلف کاربران باشد.

شرکت سامسونگ الکترونیکس هفته قبل در کنفرانس بزرگ خاورمیانه و شمال آفریقا از چشم‌انداز خود در حوزه اینترنت چیزها با هدف ارایه تجربه‌ای روان، هماهنگ و هوشمند برای ساده کردن زندگی مصرف‌کنندگان محصولات مختلف رونمایی کرد.

سامسونگ در کنفرانس سالانه  MENA Forum 2018 که با حضور مدیران منطقه‌ای، عرضه‌کنندگان و نمایندگان رسانه‌ها برگزار شد، به تشریح راهبرد این شرکت برای توسعه حوزه‌های کاربردی اینترنت چیزها با استفاده از هوش مصنوعی و SmartThings پرداخت که می‌توانند دستگاه‌های متصل سامسونگ را با هم یکپارچه کنند.

سامسونگ علاوه بر هدف‌گذاری برای آماده‌سازی تمامی محصولاتش به منظور اتصال به اینترنت چیزها تا سال ۲۰۲۰، همچنین اعلام کرد که همه این محصولات هوشمند نیز خواهند شد. سامسونگ در نظر دارد با وارد کردن قابلیت بیکسبی (دستیار هوش مصنوعی سامسونگ) در تمامی دستگاه‌های خانگی و هوشمند، تمامی محصولات خود را بصورتی هوشمند کند که امکان شخصی‌سازی برای کاربر را داشته و در نتیجه کارهای روزمره را برای او ساده‌تر کند.

در حاشیه این کنفرانس همچنین نمایشگاهی از محصولات اصلی و جدید سامسونگ از جمله تلویزیون ۸۵ اینچی QLED 8k، ماشین‌ لباسشویی کوییک درایو (QuickDriveTM) و گوشی هوشمند گلکسی A8 نیز معرفی شدند. علاوه بر این محصولات جدید، از پلتفرم SmartThings نیز رونمایی شد که چطور تمامی دستگاه‌ها را شامل شده و بصورتی روان آنها را در یک بستر و روی یک فضای ابری به هم متصل می‌کند تا امکان دسترسی به آنها از طریق یک اپلیکیشن جهانی فراهم شود.

سانگ‌وان میانگ، مدیر بخش خاورمیانه و شمال‌آفریقای شرکت سامسونگ گفت: تمایل ما به نوآوری مداوم، ریشه در علاقه‌ ما برای تبدیل مفاهیم به واقعیت‌ها دارد. در سال‌های اخیر اینترنت چیزها پیشرفت قابل توجهی داشته است و ما به عنوان شرکت نوآور در این عرصه وظیفه داریم برای پذیرش سریع‌تر اینترنت چیزها تلاش کنیم.

 

چیزی که امروز معرفی کردیم تجربه‌ای از اینترنت چیزها در مقیاس واقعی بود که نشان داد چطور می‌تواند با زندگی هر روزه ما تلفیق شود.

مدیر بخش خاورمیانه و شمال‌آفریقای سامسونگ در پایان گفت: ما با افزودن هوش به اینترنت چیزها می‌خواهیم زندگی کاربران را ساده و غنی‌تر کنیم. ما قدم‌های معناداری به سمت ایجاد جهانی کاملا متصل برداشته‌ایم که در عین حال هوشمند و قابل شخصی‌سازی‌ هم باشد.

 

تعریف جدید از زندگی متصل با جدیدترین لوازم خانگی

کنفرانس امسال سامسونگ نمایشی بود از مجموعه‌ای متمایز از لوازم خانگی که نشان‌دهنده پیشرفتی قابل توجه در حوزه نوآوری بود. این محصولات به کاربران امکان خواهند داد زندگی بدون مشکل را در یک خانه متصل تجربه کرده و این تجربه را با اینترنت چیزها تقویت کنند.

محصول دیگری که برای اولین‌ بار در منطقه خاورمیانه و آفریقای شمالی معرفی می‌شد، ماشین‌های لباسشویی کوییک‌درایو با امکان اتصال به اینترنت چیزها بود که به کاربر امکان می‌دهد تا چرخه شستشوی لباس‌های خود را از طریق دیگر دستگاه‌های متصل خود شروع یا متوقف کرده و حتی روی آن نظارت داشته باشد. ماشین‌های لباسشویی کوییک درایو همچنین مجهز به دستیار هوشمند سامسونگ هستند که با استفاده از هوش مصنوعی بهترین گزینه شستشو را به کاربر پیشنهاد می‌دهد.

دستگاه تهویه هوای Wind-Free سامسونگ نیز برای اولین بار از سیستم خنک کننده دو مرحله‌ای استفاده می‌کند که علاوه بر کاهش قابل توجه مصرف انرژی، امکان کنترل از راه دور از طریق وای‌فای را هم دارد.

نکته نهایی اینکه سامسونگ با معرفی فامیلی هاب (Family Hub) خود نشان داد که واقعا متعهد به هوشمندسازی اینترنت چیزها است. فامیلی‌هاب علاوه بر کاربردهای پیشرفته خود اکنون مجهز به بیکسبی و تایید هویت صوتی است که بر همین اساس می‌تواند اطلاعاتی شخصی شده را برای هرکدام از اعضای خانواده و متناسب با ترجیحات آنها عرضه کند. این محصول همچنین با استفاده از یادگیری ماشین می‌تواند ترجیحات غذایی و محدودیت‌های رژیمی کاربر را هم یاد گرفته و بر اساس مواد غذایی موجود، غذاهایی را به کاربر پیشنهاد دهد.

 

نمونه‌هایی از زندگی در عصر اینترنت چیزها

شرکت سامسونگ به عنوان ششمین برند باارزش دنیا، در این کنفرانس نمونه‌های متنوعی از کاربرد واقعی زندگی در عصر اینترنت اشیا ارایه کرد. روشن کردن کولر، تلویزیون، چراغ‌ها، اجاق گاز به کمک گوشی تلفن و خارج از منزل یکی از ابتدایی‌ترین نمونه‌های قابلیت‌های اینترنت چیزها در اکوسیستم معرفی شده از سوی شرکت سامسونگ بود.

امکان عکس گرفتن از تابلوها و تبدیل آن به متن و ترجمه برای کاربران، عکس گرفتن از هر ساختمان، مکان، کالا و غیره و ارایه توضیحات لازم از طریق بیکسبی از دیگر قابلیت‌هایی بود که در نمایشگاه سامسونگ عرضه شد.

یخچال‌های هوشمند سامسونگ نیز با اضافه شدن family hub امکان اطلاع از محتویات داخل یخچال برای خرید، امکان مشاهده تاریخ انقضای خوراکی‌های داخل یخچال، آگاهی از امکان تهیه انواع غذا با محتوایات موجود در یخچال را فراهم می‌کند.

 

تلفیق فناوری با هوش در دستگاه‌های هوشمند

سامسونگ همچنین از یک اکوسیستم محصولات موبایلی رونمایی کرد که برای تسهیل تجربه کاربری طراحی شده‌اند. این فناوری‌ها حول دستگاه‌های هوشمند شخصی ایجاد شدند که با استفاده از بیکسبی و SmartThings یک مجموعه منسجم را تشکیل داده و امکان تجربه‌ای هوشمند و روان را فراهم می‌کنند.

مجموعه گوشی‌های گلکسی سامسونگ اکنون علاوه بر کارکردهای بهینه بیکسبی، قابلیت‌های پیشرفته دیگری را هم دارند. از جمله محصولات این حوزه که در این کنفرانس به نمایش گذاشته شد گوشی‌های گلکسی نوت ۸، S8 و عضو جدید A8 بودند که در ماه ژانویه ۲۰۱۸ رونمایی شده بود. این محصول توانست با فناوری‌ها و قابلیت‌های پیشرفته خود دنیای گوشی‌های مقرون به صرفه را متحول کند.

اما CUE سامسونگ نیز یک لایه جدید به اکوسیستم موبایلی این شرکت اضافه کرد. کیو (CUE) اولین فروشگاه محتوای دیجیتالی سامسونگ است که بصورت انحصاری برای خاورمیانه و شمال آفریقا راه‌اندازی شد. فروشگاه کیو سامسونگ در واقع کتابخانه‌ای فراگیر از موسیقی برای استریم یا دانلود است که گلچینی متنوع از نشریات محلی و منطقه‌ای را در خود جای داده است.

همچنین اکوسیستم سامسونگ با اتکا به SmartThings حتی فناوری‌های پوشیدنی را هم به سطحی جدید رسانده است بصورتی که کاربران می‌توانند دستگاه‌های متصل خود را با چند ابزار پوشیدنی پیشرفته کنترل کنند. این اکوسیستم همچنین شامل محصولاتی مانند Gear 360, Gear VR و DeX هم می‌شود که همه آنها در SmartThings با هم یکی می‌شوند.

 

تجربه‌ای متفاوت با تلویزیون‌های QLED

سامسونگ همچنین از نوآوری‌های فنی خود در زمینه اتصالی روان در جدیدترین سری تلویزیون‌های خود نیز رونمایی کرد. بر اساس این نوآوری، تلویزیون QLED 8K سامسونگ مجهز به اولین فناوری جهان برای هوش مصنوعی 8K خواهد شد که آن را به دستگاهی تعاملی و خلاق تبدیل می‌کند. فناوری هوش مصنوعی بکار رفته در تلویزیون QLED 8K سامسونگ از ماشین یادگیری برای تحلیل محتوا و تقویت خودکار رزولوشن‌های پایین به کیفیت 8K استفاده می‌کند. با بهره‌مندی از قابلیت‌هایی مانند تقویت جزییات، کاهش نویز، احیای گوشه‌ها و تنظیم خودکار صدا، تلویزیون QLED 8K تجربه دیداری کاربر را به بهترین حالت رسانده و هر نوع محتوایی را از هر منبعی به تصویری با کیفیت 8K تبدیل می‌کند.

شرکت سامسونگ همچنین SmartThings را برای سری تلویزیون‌های خود معرفی کرد که به کاربر امکان می‌دهد بدون مشکل تلویزیون را به دیگر دستگاه‌های خانه متصل کند. با استفاده از این پلتفرم، تلویزیون به داشبوردی برای کنترل کل اکوسیستم محصولات سامسونگ در خانه تبدیل شده و از طریق آن کاربر می‌تواند همه دستگاه‌ها را کنترل کند.

سامسونگ همچنین از ساندبار NW700 Sound+ خود در این کنفرانس رونمایی کرد. صدای این دستگاه تجربه‌ای فراگیر از برنامه‌‌های تلویزیونی عرضه می‌کند. ساندبار NW700 Sound+ با استفاده از انواع قابلیت‌های تقویت صدا، صدایی دینامیکی و هدفمند را پخش می‌کند. طراحی این دستگاه نیز زیبا بوده و می‌توان آن را به راحتی روی دیوار نصب کرد. این دستگاه با سه حالت صدای استاندارد، فراگیر و هوشمند می‌تواند تجربه شنیداری کاربر را تغییر داده و یک سیستم سینمای خانگی پیشرفته را متناسب با نیازهای کاربر ایجاد کند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">