ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

مجلس کارایی شبکه شاد را بررسی می‌کند

| جمعه, ۲۴ مرداد ۱۳۹۹، ۰۶:۰۷ ب.ظ | ۰ نظر

اعضای کمیسیون آموزش هفته آینده بررسی میزان و چگونگی آماده سازی مدارس و دانش آموزان و معلمان جهت اجرای سامانه شاد در سال تحصیلی جدید را دستور کار خود دارند.

به گزارش ایلنا، اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس، هفته پیش رو در روزهای یکشنبه(۲۶ مرداد) و سه‌شنبه(۲۸ مرداد) جلسه تخصصی خواهند داشت.

بررسی و تعیین تکلیف نحوه نظارت بر دستگاه‌ها و قوانین مرتبط با کمیسیون و دعوت از مدیران عامل صندوق رفاه دانشجویان وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی و معاون امور بانکی و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارائی جهت ارائه گزارش و تبادل نظر از جمله دستور کارهای روز یکشنبه این کمیسیون است.

رسیدگی به طرح جهش تولید دانش بنیان و بررسی و تعیین تکلیف نحوه نظارت بر اجرای احکام قانون برنامه ششم توسعه و قانون بودجه سال ۱۳۹۹ توسط دستگاههای مرتبط با کمیسیون از دیگر موضوعاتی است که کمیسیون آموزش هفته پیش رو به آن ورود می‌کند.

همچنین بررسی میزان و چگونگی آماده سازی مدارس و دانش آموزان و معلمان جهت اجرای سامانه شاد در سال تحصیلی جدید و بررسی مسائل فرهنگی با محوریت آموزش و پرورش دو دستور کار پایانی کمیسیون در هفته آتی است.

 

بیش از ۴ میلیون دانش آموز به سامانه شاد دسترسی ندارند
در همین رابطه معاون آموزش ابتدایی گفت:آموزش و پرورش باید شرایط را برای دانش آموزان که دسترسی به فضای مجازی ندارند، فراهم کند. طبق بررسی ها ۴ میلیون و ۷۱۸عضو شاد نیستند.
باشگاه خبرنگاران نوشت: رضوان حکیم زاده درباره اقدامات در نظر گرفته شده آموزش و پرورش برای دانش آموزانی که دسترسی به فضای مجازی ندارند، بیان کرد: آموزش و پرورش موظف است متناسب با شرایط دانش آموزان جریان آموزش را هدایت کند تا هیچ دانش آموزی خارج از این جریان نباشد.
معاون آموزش ابتدایی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش وظایف خودش را زمین نمی گذارد، اظهار کرد: طبق بررسی های در سامانه شاد ۴ میلیون و ۷۱۸عضو شاد نیستند که برخی از این تعداد به دلیل نبود زیر ساخت فناوری است و ۵۰۰ هزار نفر آن جز دانش آموزان اتباع هستند که برای تامین دستگاه های مناسب آموزش مجازی نهاد های بین المللی باید ورود کنند.
وی افزود: ۶۹ درصد دانش آموزان خارج از شاد به دلیل دارانبودن گوشی هوشمند و تبلت امکان ورود به شاد نداشتند.
معاون آموزش ابتدایی ادامه داد: آموزش های تلویزیونی با همکاری صدا و سیما در نظر گرفته شده است تا دانش آموزانی که دسترسی به زیر ساخت های آموزشی در فضای مجازی دارند امکان دسترسی پیدا کنند.
وی با اشاره به تمهیدات در نظر گرفته شده برای دانش آموزانی که دسترسی به ابزار های آموزشی ندارند، اظهار کرد: برای این دانش آموزان یکی از اقدامات راه اندازی طرح هر تبلت یک مدرسه است که در نظر داریم با مشارکت خیرین و مشارکت خرد مردمی دانش آموزان بیشتری را تحت پوشش آموزش مجازی قراردهیم.
حکیم زاده بیان کرد: در مواردی که دانش آموزان در مناطق سفید و کم جمعیت باشند آموزش پشتیبان دارند اگر در مناطق پر جمعیتی باشند که شرایط زرد وقرمز شود مطابق با دستورالعمل بازگشایی برای دانش آموزان برنامه ریزی می شود تا دانش آموزان از جریان آموزش خارج نباشند

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">