نفوذ هکرها به امنترین سازمان رژیم صهیونیستی
هکرها به سازمان هوافضای رژیم صهیونیستی حمله کردند
هکرها به سازمان هوافضای رژیم صهیونیستی حمله کردند
هکرها به سرورهای سازمان هوافضای رژیم صهیونیستی نفوذ کرده و برخی اطلاعات آن را در وب تاریک منتشر کردند این موضوع نشان می دهد این رژیم با چالش امنیت سایبری دست و پنجه نرم می کند.
به گزارش خبرنگار مهر، رسانههای رژیم صهیونیستی شب گذشته خبر هک یکی از پیمانکاران دفاعی این رژیم را در نشریههای مختلف منتشر کردند. این درحالی است که این رژیم ادعا میکرد از لحاظ سایبری بسیار پیشرفته است و حتی یکی از قدرتمندترین ارتشهای سایبری جهان را در اختیار دارد. با این وجود و با توجه به افزایش حملات سایبری به سازمانها و شرکتهای مختلف این منطقه، رژیم صهیونیستی باید نسبت به ادعاهای خود تجدیدنظر کند.
در همین راستا شب گذشته روزنامه هاآرتص در خبری اعلام کرد عدهای از هکرها با عنوان Pay2Key به سازمان صنایع هوافضای این رژیم نفوذ و اطلاعات داخلی از پیمانکار دفاعی رژیم صهیونیستی را فاش کرده اند.
خبر هک صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی در حالی بیان میشود که یک هفته قبل همین گروه هکری اعلام کرده بود بیش از ۸۰ شرکت را در این منطقه هک کرده است.
با توجه به این اطلاعات، کارشناسان امنیت سایبری حمله جدید را نشانهای از افزایش عملیاتهای هک علیه رژیم صهیونیستی میدانند.
شرکتهای امنیت سایبری این رژیم در ماه نوامبر اعلام کرده بودند هکرهایی که زیرساختهای این رژیم را هدف قرار داده اند، در حقیقت روی حملات باج افزاری تمرکز کرده بودند.
علاوه بر اینها هفته گذشته هکرهای Pay2Key یک نظرسنجی در توئیتر منتشر کرده و پرسیده بودند کدام سازمانهای رژیم صهیونیستی از لحاظ دفاع سایبری ایمن تر به نظر می رسند. سازمانهای معرفی شده عبارت بودند از وزارت بهداشت، وزارت حمل و نقل و صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی.
پس از آن اطلاعاتی در وب تاریک منتشر شد که نشان میدهد هکرها موفق به ورود به سیستم داخلی سازمان هوافضای رژیم صهیونیستی شده اند. آنها اطلاعات مربوط به هزار کاربر را از سیستم داخلی پیمانکار دفاعی منتشر کردند تا نشان دهند این سازمان هک شده و حتی به اطلاعات حساس نیز دسترسی یافته اند.
اطلاعات فاش شده شامل نام کارمندان و شماره ثبت رایانههای داخلی است. همچنین این حمله نشان میدهد هکرها به برخی از فایلهای دایرکتوری اصلی سازمان هوافضای رژیم صهیونیستی از جمله تحقیقات، اسناد فنی و اطلاعات داخلی دسترسی یافته اند.
اهمیت این اطلاعات غیرقابل توصیف است و برخی از رسانههای رژیم صهیونیستی میگویند که تمام دادههای امنیتی، نظامی و همچنین طرحها و پروژههایی که در گذشته تا امروز داشتهاند همگی به دست هکرها افتاده است.
سازمان صنایع هوافضا یکی از پیمانکاران دفاعی رژیم صهیونیستی است که کسب و کارهای هوایی تجاری را نیز در اختیار دارد. این سازمان از لحاظ تعداد کارمندان، بزرگترین شرکت دولتی رژیم صهیونیستی به حساب میآید و حدود ۱۶ هزار نفر در آن فعالیت میکنند. درآمد آن نیز در نیمه نخست سال جاری ۲.۱ میلیارد دلار اعلام شده است.
صنایع هوافضای اسرائیل که به اختصار IAI ( Israel Aerospace Industries) نامیده میشود، تولیدکننده اصلی تجهیزات هوانوردی و فناوری هوافضا است که به تولید سامانههای هوایی برای اهداف نظامی و غیرنظامی میپردازد. صنایع هوافضای اسرائیل بهطور کامل در تملک دولت قرار دارد. این صنایع علاوه بر تولید هواپیمای جنگنده، هواپیماهای غیرنظامی (مانند گلفاستریم اروسپیس) و جتهای تجاری گلفاستریم جی ۱۰۰ و گلفاستریم جی ۲۰۰ را طراحی و تولید کرده و تعمیر، بازسازی و نگهداری هواپیماهای نظامی و غیرنظامی خارجی را نیز انجام میدهد. علاوه بر آن، این شرکت در زمینه تولید موشک، اویونیک و سامانههای فضابرد فعالیت دارد.
سازمان هوافضای رژیم صهیونیستی هنوز درباره این حمله اظهار نظری نکرده است.
از سوی دیگر گروه هکری حمله کننده به زیرساختهای رژیم صهیونیستی در ماه نوامبر توسط شرکتهای چک پوینت و وایت استریم ردیابی شده بودند. چک پوینت قبلاً در گزارشی هشدار داده بود این هکرها قابلیتهای پیشرفتهای دارند که در هکرهای معمولی نادر است. لوتم فینکسلتین مدیر اطلاعات سایبری در چک پوینت اعلام کرد در برخی عملیاتهای گذشته، حمله کنندگان به مدت یک ساعت کنترل شبکه را در اختیار میگرفتند اما اکنون در بیشتر حملات تا چندین ساعت قادر هستند شبکه را در کنترل خود در بیاورند.
او میگوید: فقط ماهرترین هکرها قادر به انجام چنین اقدامی هستند. واقعیت این است که هک مذکور «عملیات امنیتی» نامیده میشود که طی آن افراد ردپای خود را به شیوهای قابل توجه پاک میکنند. مهارت گروه جدید هکرها مشکوک است زیرا آنها در مدت زمانی کوتاه ظهور کرده اند.
در همین حال اورشلیم پست نیز در گزارشی آورده است این گروه هکری اطلاعات مدیر سایبری سازمان هوافضای رژیم صهیونیستی را نیز فاش کرده است.
به نوشته این نشریه در اوایل ماه دسامبر شرکت بیمه «شیربیت» نیز مورد حمله سایبری گروهی از هکرها به نام «بلک شادو» قرار گرفت. هکرها خواهان دریافت باج بودند که البته این شرکت پرداخت نکرد و در نتیجه اطلاعات مشتریان شیربیت در چند روز فاش شد. این درحالی است که مقامات ارشد دفاع رژیم صهیونیستی از مشتریان این شرکت بودند.
نشریه چک پوینت در گزارش دیگری اعلام کرد، در ماه اکتبر ۱۳۷ و در ماه نوامبر ۱۴۱ شرکت رژیم صهیونیستی با حمله سایبری روبرو شده اند. این روند نشان دهنده افزایش حملات سایبری علیه رژیم صهیونیستی است و این رژیم با چالش امنیت سایبری دست و پنجه نرم میکند.
- ۹۹/۱۰/۰۱