ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

کرونا بازار جهانی کامپیوتر را سکه کرد

| يكشنبه, ۷ دی ۱۳۹۹، ۰۲:۵۸ ب.ظ | ۰ نظر

شیوع ویروس کرونا بازار لپ تاپ و رایانه رومیزی را احیا کرده و پیش بینی می شود تعداد محموله های این دو محصول در ٢٠٢٠ میلادی به ٣٠٠ میلیون دستگاه برسد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، به گفته مدیران ارشد صنایع سخت افزاری، ذخایر لپ تاپ و رایانه رومیزی جهان در ٢٠٢٠ به حدی رسیده که از زمان عرضه آیفون در ٢٠٠٧ میلادی نیز بی سابقه تر بوده است. این در حالی است که تولیدکنندگان هنوز بیش از چندماه نیاز دارند تا سفارش های بزرگ خود را انجام دهند.

آموزش و کار از راه دور به احیای بازار رایانه ها در دوران همه گیری ویروس کرونا منجر شده و از سوی دیگر میزان تقاضا برای موبایل را کاهش داده است. این در حالی است که طی دهه گذشته و پس از عرضه آیفون و موبایل های جدید اندروید تقاضا برای دستگاه های بزرگتر کاهش یافته بود.

به گفته یکی از مدیران این صنعت، کل زنجیره ذخایر به حدی بی سابقه با فشار روبرو شده است.

حجم سالانه محموله های لپ تاپ و دسک تاپ  در ٢٠٠٨ میلادی به ٣٠٠ میلیون دستگاه رسید. اما این شاخص اخیرا به حدود ۲۵۰ میلیون دستگاه کاهش یافته بود.

این در حالی است که برخی از تحلیلگران اکنون پیش بینی می کنند تعداد محموله های لپ تاپ و دسک تاپ ٢٠٢٠ احتمالا به حدود ٣٠٠میلیون برسد که ۱۵ درصد بیشتر از سال گذشته است. رشد محموله های تبلت حتی از این روند هم سریع تر خواهد بود.

طبق گزارش شرکت تحلیل اطلاعات بازار کانالیس تا پایان ۲۰۲۱ میلادی تعداد لپ تاپ و دسک تاپ های مورد استفاده و همچنین تبلتها به ۱.۷۷ میلیارد دستگاه می رسد که نسبت به دستگاههای ثبت شده در ٢٠١٩ میلادی بیشتر است.

تولید کنندگان رایانه در سراسر جهان برای تامین تقاضای ناگهانی تهیه کنندگان تجهیزات خود را افزایش داده و از سوی دیگر بارگیری را تسریع کرده اند.

با وجود آنکه بسیاری از کارخانه ها پس از تعطیلی ناشی از شیوع ویروس کرونا مشغول کار هستند اما دسترسی به تجهیزاتی مانند نمایشگر و پردازشگر کار سختی است. 

در همین راستا تحلیلگران پیش بینی خود از میزان فروش رایانه دسک تاپ و لپ تاپ در ٢٠٢١  را افزایش داده اند، البته به شرطی که چالشی در فرایند تولید وجود نداشته باشد.

  • ۹۹/۱۰/۰۷

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">