پذیرش تپسی در فرابورس قطعی نیست
مدیر پذیرش فرابورس ایران، از راهاندازی بازار جدیدی با نام بازار هدف خبر داد و گفت: آخرین دستورالعمل و شرایط پذیرش در این بازار، در آینده نزدیک به فعالان بازار سرمایه اطلاعرسانی میشود.
مونا السادات کابلی در گفتوگو با پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا) گفت: بسیاری از پروندههایی که برای فرابورس ایران ارسال میشوند و شرایط بازار اول و دوم را احراز نمیکنند، آمادگی پذیرش در این بازار را خواهند داشت.
وی در خصوص آخرین اخبار و اطلاعات پذیرش شرکتها در بازار اول و دوم هم اظهار داشت: در حوزه مواد و محصولات دارویی، شرکت آنتی بیوتیک سازی ایران مورد پذیرش قرار گرفت.
مدیر پذیرش فرابورس ایران افزود: در حوزه ریختهگری آهن و فولاد، صنایع فروآلیاژ ایران مورد پذیرش قرار گرفت و در محصولات شیمیایی، برای اولین بار شرکتی با نام پالایش قطران زغال سنگ پذیرش شد که محصولات قطرانی تولید میکند. همچنین در حوزه صنعت چسب سازی، شرکت شیمیایی رازی پذیرش شد.
کابلی ادامه داد: در حوزه آی تی و فعالیتهای وابسته، شرکت توسعه سامانههای نرمافزار نگین (توسن) پذیرش شد.
کابلی افزود: در صنعت سرمایهگذاری نیز شرکت سرمایهگذاری و خدمات مدیریت صندوق بازنشستگی، رأی مثبت هیات پذیرش را کسب کرد. همچنین در پیمانکاری صنعتی، شرکت طراحی و مهندسی صنایع انرژی مورد پذیرش قرار گرفت.
مدیر پذیرش فرابورس ایران در ادامه از پذیرش مشروط تپسی خبر داد و گفت: در حوزه حملونقل و ارتباطات، این استارتاپ با نام تجاری «تپسی» با عنوان شرکت پیشگامان فناوری دانش آرامیس پس از ارزیابی کارشناسی و جلسات متعددی که با این متقاضی پذیرش صورت گرفت، به صورت مشروط در بازار دوم پذیرش شد که نظر هیات پذیرش بر حسابرسی ویژه روی صورتهای مالی شرکت بود.
وی افزود: پس از اعلام نظر حسابرسی ویژه، شرکت میتواند در بازار دوم پذیرش شود و در غیر این صورت پس از طرح مجدد در هیات پذیرش، پیشنهاد بازار هدف مطرح خواهد شد.
کابلی در پایان از متقاضیان پذیرش در صنایع مختلف درخواست کرد که برایی تسهیل فرایند پذیرش در فرابورس ایران، از مشاوران پذیرش معتبر با مجوزهای رسمی از سازمان بورس بهرهمند شوند و آخرین اطلاعات مالی توسط حسابرسان معتمد بورس، حسابرسی شود.
مدیر پذیرش فرابورس ایران همچنین تاکید کرد: فعالان بازار سرمایه اخبار پذیرش شرکتها را صرفا از سایت فرابورس ایران و منابع رسمی رصد کنند و اخبار و اطلاعات غیررسمی و تایید نشده را که در برخی شبکههای اجتماعی منتشر میشود، مبنای تصمیمگیری خود قرار ندهند.